Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházból...

Szülés után a kórházból hazautazásnál hogyan oldottátok meg, hogy az autóban ne vérezzetek össze mindent a gyermekágyi vérzés miatt?

Figyelt kérdés

Azért merült fel a kérdés, mert a gyermekágyi vérzés a szülés után 10x erősebb mint a sima menszesz vérzés, és a kórházban nyilván annyiszor megy majd ki az ember, amennyiszer jólesik, a kórházi ágyat meg nyugodtan össze lehet vérezni, az nem számít, na de hazaúton amikor az autóval visszük haza a babát és megyünk haza a kórházból akkor mit kell csinálni?

Mert a gyermekágyi vérzés erősebb.

Vagy ha egy óránál nem lakunk messzebb, akkor ez a vérzés is kibírja átázás nélkül? Nem lesz olyan az ülés az autóban?

2022. dec. 29. 14:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem liter vérek folynak el. Vagyis összességében a 6 hét alatt nem tudom mennyi, de hogy nem egyszerre annyi, ami eláztat egy autót, az biztos.
2022. dec. 29. 14:48
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Már most kezd el szűrni a fals infókat amiket olvasol mert így gondba leszel😂már most szolok csak minta babák esznek 3 óránként 20 percet es alszanak 3-4 órákat szerintem inkább fordítva😂 de amúgy nekem a sima éjszakai betét elég volt, de szülésutáni is tökéletes, ha aggódsz vihetsz pelenkát vagy a kocsiba is lehet rakni egy megunt összehajtogatott pokrócot. Illetve amiről én megefeledkeztem/nem készültem magas derekú bugyi ugyanis császárom lett és az pont bugyivonal.
2022. dec. 29. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Vagy ha ennyire aggódsz rajta, vegyél pelenka alátétet, Rossmannban meg mindenhol lehet kapni, amúgyis jó, ha van utazásnál is pl.
2022. dec. 29. 15:07
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ahhoz a dologhoz nem kell ész, ha így jobban tetszik.
2022. dec. 29. 15:10
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Első 2 nap pelenkás voltam, nekem meglepően kényelmes viselet volt. Kibírt órákat. Ha úgy ítéltem volna meg, hogy kell, akkor haza is abban mentem volna. Inkontinencia betétet használtam még egy hétig, majd sima gyengébb napokra való szárnyasbetétet. Azért ettől nem kell félni.
2022. dec. 29. 15:27
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

Én sima always betéttel mentem haza, 1-2 nap múlva már csak tisztaságit használtam, 1,5 hétt alatt letudtam az egészet.

Nem mindenkinek borzalmas

2022. dec. 29. 15:44
 17/24 anonim ***** válasza:
66%

Nekem sem volt semmi gondom a kocsiban. Mindhárom Fiamnál első két nap volt az erős vérzés, harmadik nap már gyengébb, egy éjszakai elég volt. Nem kellett óránként cserélni, a kocsinak semmi baja nem lett.

Mikorra várod a babát?

2022. dec. 29. 16:32
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
Busszal/ gyalog memtünk haza és a sima inkontinenciabetét kibírta. Azért nem ömlik úgy a gyermekágyi vérzés, mint a Nigara
2022. dec. 29. 16:38
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
Az első 1-2 napon Tena Lady-t használtam. Akkor tényleg erős volt a vérzés, de az a betét simán kibírta. Amikor hazamentem, éjszakai egészségügyi betétet használtam. Mindkét szülés után.
2022. dec. 29. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát azért ennyire nem vészes, hogy összevérezd a kocsit...😃

Nekem bőven elég volt a Jessa éjszakai betét, plusz az eldobható bugyi, plusz, hogy még biztosabbra menjek erre az egészre rahúztam egy mamabugyit. (Otthon nyílván sokat zuhanyoztam és hagytam szellőzni is.)

2022. dec. 29. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!