Mennyi normális szülés után ez a vérzés?
Figyelt kérdés
3 hete és 4 napja szültem természetes úton. Most viszont a vérzés erősebb mint korábban, és a felszivodo varratbol is egy szál kilog a gatsebemnel... Ez normális? Eddig ezt nem vettem észredec. 24. 15:52
1/6 anonim válasza:
6 hétig teljesen normális, nekem 10 hétig tartott, és arra is azt mondta az orvos, hogy ha 10 hétnél tovább tart, akkor megnézi, hogy nincs - e baj. Néha erősebb, néha gyengébb, néha elmúlik 1 napra, aztán újra visszajön. Ezek teljesen normálisak.
2/6 anonim válasza:
A varrat meg valószínűleg csak egy mélyebb öltés volt, majd eltűnik az is, nem tragédia, ha még ott van, csak téged zavar. #1
3/6 anonim válasza:
Normális. Én 8 hétig véreztem a másodiknál. Most pénteken szültem és alig van vérzésem, tuti lesz majd még erősebb. A varratok pedig ilyenek, majd kiesik mind.
4/6 anonim válasza:
Mindkét szülés után 3 hétig felnőtt pelenkát hordtam mert a tena lady betét 2 óráig ha bírta...
5/6 A kérdező kommentje:
És akinek tovább tartott mint 6 hét.. Úgy mentetek vissza az orvoshoz kontrollra, hogy még véreztétek?
dec. 25. 01:38
6/6 anonim válasza:
Én felhívtam az orvosom, és azt mondta, hogy azután menjek vissza, hogy elmúlt. Semmit nem számít az a plusz pár hét, csak menj vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!