Milyen ismertető jelek vannak arra, hogy hamarosan beindul a szülés?
Figyelt kérdés
Sok mindent lehet neten olvasni, hátfájásról, has süllyedéséről stb. Érdekelne, hogy ti mit tapasztaltatok. Anyósom pl olyanokat mondott, hogy szülés előtt pár nappal kitágul az orrlyuk (baromságnak gondolom, aztán ki tudja)
Jelenleg a 38. hétben vagyok, várom már nagyon a babát, reménykedem benne, hogy előbb fog egy kicsit érkezni és nem húzza ki a 40. hét végét.
Szóval volt bármi látványos/érezhető jele annak, hogy pár nap múlva érkezik a baba?
tegnap 23:36
1/2 anonim válasza:
Az égvilágon semmi. Csak az után történt bármi, hogy elkezdődtek az összehúzódások.
2/2 anonim válasza:
Én 40 hetesen mentem reggel Nst-re,ott nézték meg a méhszájat,kiderült hogy nyitva van de haza engedtek.Este visszamentem és megszületett a babám.Szóval van hogy nincs semmi jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!