Hordozásról érthető, átfogó ismertető?
Én nem mertem hozzáfogni, míg a tesóm meg nem mutatta. Ha nincs alkalmas ismerősöd, akkor a tanácsadó jó tipp lehet. A hordozós klubok nem tudom, működnek-e most.
Mi egyébként kibekkeltük egy sima baby tai-jal, de tényleg kényelmesebb lett volna, ha több és többféle van, olyan is, amit gyorsan is föl lehet venni. Lakásbeosztástól, babától is függ, mi a praktikus.
Én mindenképpen azt mondom, hogy várd meg amíg megszületik a babád. Az első gyerekem gyűlölte az egészet, több fajta hordozót próbáltunk de üvöltött bennük mint a sakál, egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt el benne nyugiban a több hónap próbálkozás alatt, a babakocsiból viszont 3 évesen alig lehetett kirobbantani (fizikai akadály mint pl feszes izomzat vagy csípő probléma nem volt, egyszerűen csak nem volt igénye a testi közelségre soha, valószínűleg ez zavarhatta).
A második gyereknél úgy voltam vele, hogy na tegyünk megint egy próbált, de fel voltam készülve a kudarcra. Erre ő meg a legelső csatos hordozót amit random megrendeltem imádja, 3 hetes kora óta használjuk, instant bealszik benne és a világ végére is elsétálhatok, a gyerek az igazak álmát alussza, rendesen horkol sokszor :D
Szóval ha egy valamit tanácsolhatok; várd meg amíg megszületik a babád, és akár vele együtt menjetek el tanácsadásra, vagy próbáljatok ki több fajta eszközt otthon, lehet bérelni is. A lényeg igazából, hogy egészséges legyen a hordozó, széles terpesszel és lehessen a kornak megfelelően állítani, ezen felül nem kell túlmisztifikálni szerintem, vagy beválik vagy nem.
Van egy fb csoport: Babahordozás - kérdések és válaszok
Ebbe lépj be, vannak infók hordozókról, meg tudják nézni, hogy milyen a kötés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!