Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mi kellhet?

Császármetszés után mi kellhet?

Figyelt kérdés
Nekem csak hüvelyi úton történő szulesem volt, a tesóm fog 2 hét múlva szülni, neki gyűjtenek tapasztalat alapján hasznos infókat, tippeket. Köszönöm szépen

ma 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Az orvos mindent elmond ami fontos. Azert ez nem egy olyan volumenu esemeny, hogy csaladilag-baratilag csoportosan kell infok utan kutatni 🤣🤣🤣 majd az is egynagy kozos projekt lesz, mikor bekakil a gyerek, es 3 napig hajtjatok neki az infot, hogy mi ilyenkor a teendo?!🤣
ma 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Császárvonal facebook oldalt keresse fel! Mindent is megmutatnak, hegek stb, kendőzetlenül.

Appjuk is van- hogyan kell felállni a kórhazi ágyról stb. Nagyon hasznos.

ma 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es, sajnos a korhazban a kismamákat sajnos magukra hagyják a helyzettel. Mindent te találsz ki, a császárról is neked kell infót gyűjteni, mert nem segitenek. Szoptatás detto...

Magyar e.ü béka feneke alatt van sajnos.

ma 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:

1-es, ennel azert komolyabban kell venni a csaszart, ertem, hogy rutinmutet az orvosoknak, de azert csak egy nagy hasi mutet az anyanak! A korhazban szart se mondanak el a tovabbiakrol, hogy hogy allj fel, mit csinalj a heggel kesobb, hogy mozogjal, hogy elozheted meg az osszenoveseket…

Fontos a megfelelo mozgasra figyelni mutet utan es hegmasszazst is csinalni.

Csaszarvonalat ajanlom en is+ a gyerunkanyukamnak van kozvetlenul szules utani programja, igazabol csak ilyen nyujto, lelegzos, finom mozgasos gyakorlatokbol all, de pont jo erre az idoszakra csaszar utan is. Gyermekagyi torna a neve.

Korhazba jo ha van szivoszalas kulacs, hosszabbito, ha kene aram (konnektorok nagyon magasan vannak altalaban oda biztos nem fog ugralni), meg pl felkeleshez ha a kontosod megkotojet odakotod az agyhoz, akkor fel tudod huzni magad, egyszerubb igy.

ma 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Császárvonal app,tele van videókkal. Youtube-on van sok hasznos videó.

Köntös kötél része,hogy felhúzhassa magát.

Egy szívószálas kulacs hogy ne kelljen felemelnie a fejét. Szoptatópárna jól jön.

Bugyipelenka nagyon hasznos.

Én wc-hez vittem sámlit kicsit segített a nagy dolognál.

ma 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem sokat segített egy magas derekú gumírozott alakformáló bugyi. Éreztem, hogy "összetart". Tök lazán kötöztek be, féltem, hogy szétnyílik a seb.

Ne féljen hashajtót kérni, ha szükséges. Fontos, hogy ne erőlködjön.

Próbáljon szoptatni, császárosoknak is sikerülhet, de lehet, hogy több türelem kell.

Segítsétek, az első két hétben főleg, de hat hétig fokozott kíméletre van szüksége. Ez egy nagy hasi műtét, rendesen össze kell forrnia mindennek.

ma 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Legyen plusz takaró. Én megfagytam utána remegve fáztam 2 takaró alatt is. Zokni is jól jön ebben az esetben.

Szívószálas, vagy olyan üveg amiből fekve is lehet inni.

Pelenka vagy betét a szülés utánra. (Nekem pelenka kellett annyira véreztem.)

Hálóing vagy pizsi. (Én a pizsit nem birtam felvenni maradt a hosszú hálóing)

Az első felállás borzalmasan fájt, meg utána hetekig. Én államiban szültem volt gyógytornász is megmutatta, hogy kell felálni, elfordulni stb. Sokat segített, mert nem mindegy hogy csinálja az ember. Persze fájt úgyis, de kevésbé mint amikor valamibe kapaszkodva húztam fel magam. Nekem az rosszabb volt.

ma 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
1# Nekem annyit mondott el az orvos a császárról, hogy hát aha, ő is inkább természetes szülés párti, de hát ha ez van, akkor ez van. Ebből kb -19 az infó, amit megkaptam. Kérdést nem lehetett feltenni, mert ment tovább. Mindent nekem kellett online kitudakolni.
ma 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!