Császármetszés lesz?
Figyelt kérdés
Első babám 2023.05.31-én született császármetszéssel, második babámmal 2025.06.10-re vagyok ki írva..
Mennyi az esélye hogy a második is császáros baba lesz?
nov. 13. 19:11
1/5 anonim válasza:
50-50% azt gondolom. Ezt előre nem lehet megmondani. Van akinek császár lesz egyéb okok miatt és van akinek sikerül megszűlni természetes úton a másodikat.
2/5 anonim válasza:
Sok mindentől függ, miért volt az előző császár pl. Amiatt itt nálunk nem szoktak, mert az első császár volt, megpróbáltatják ha nincs olyan indok, de biztos helye válogatja is. Nekem 2022-be volt sürgős császár, most 2024-be meg természetes úton szültem.
3/5 A kérdező kommentje:
Első gyermekem 41 hétre született indított szülés volt de fájás hiány miatt lett császármetszés..
Sokan azt mondogatják hogy a heg nem fogja bírni a terhet..
Ugye ez nem igaz?
nov. 13. 19:39
4/5 anonim válasza:
Nekem több ismerősöm szült hüvelyi úton második/harmadik alkalommal.
Viszont, tipp, ha esetleg császárt szeretnél, de a kórház nem akarja:
mikor bemész, mondd, hogy fáj nagyon a heged, akkor azonnal visznek a műtőbe.
5/5 anonim válasza:
4# bocsi, de ez hülyeség, hogy mondja azt, attól még nem visznek a műtőbe egyből. Nekem a 25. héttől fájt a hegem és állandóan vizsgálták. Szülés napján is fájt, akkor is nézték és nem találtak problémát vajúdás alatt. Végül sürgősségi császár lett más miatt, de ott a műtőasztalon szembesültek vele, hogy a belső hegem szétvolt válva. A hegszétválás nem olyan gyakori dolog ezt ott több orvos is mondta amég a kórházban voltam. Volt aki sok év alatt 1 darabbal se találkozott. Szóval téves, hogy egyből műtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!