Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés miatt lehet?

Császármetszés miatt lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 6 hónapja császároztak. Minden rendben volt, a felépülés meglepően könnyű és gyors volt. A műtét után 6 hétre meg is jött a menzeszem. Utána vissza állt teljesen a ciklusom, 26-29 nap között tart a ciklosom hossza. Ez császár előtt is így volt.

A kérdésem, hogy lehet-e a császár miatt/ műtéti heg miatt olyan problémám, hogy ha előre hajlok pár percig, pl guggolok vagy huzakodom, a hasam alja begörcsöl. De életemben nem tapasztam még hasonlót. Egy nagy helyen összehúzódik, gömb szerűen megkeményedik míg húzza a görcs, aztán elenged, olyankor mikor oldódik szemmel láthatóan rángatózik, ugrál közben a hasam. Eléggé ijesztő és fájdalmas. Ha nem múlna el és pont magam lennék még segítséget sem tudnék hívni, egyszerűen ilyen szintű a dolog.

Szerintetek? Másnak is volt ilyen? Vagy menjek dokihoz?

Hátha lenne itt valaki akinek van tapasztalata ezen a téren.

ma 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően császár után sok minden normális nekem még 3 év után is tud érzékeny lenni ha front jön. DE ilyen fájdalom amit te leírsz szerintem biztos hogy nem az mindenképp konzultálj egy orvossal 6 hónap után ennyire már nem szabadna fájni ilyen mozdulatoktól se.
ma 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alapvetően majdnem minden normál császár után, de ez nem.

Kérj időpontot orvoshoz.

ma 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Én még le is videóznám a helyedben,már ha elég látványos. A mai egészségügyből kiindulva.
ma 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom majd levideózni, mert igyekszem egyrészt elkerülni hogy át kelljen éljem. Másrészt amikor meg random begörcsöl nem igen tudnàm a telefont fogni meg a kamerát àllítgatni. Örülök ha elmúlik. Szóval nem is olyan egyszerű a dolog. Max ha pl épp párom ott lenne mellettem és ő felvenné. De az ritka. Szinte egyedül vagyok mindig a picivel a hétvégét kivéve. Hétköznap este 6 kor jön haza a párom.
ma 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Akkor magadnak szültél ez szívás. Menj orvoshoz.
ma 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem magamnak szültem, imádja az apukája. Csak az a baj, hogy alkalmazottként dolgozik. Itthon és hétvégén rengeteget foglalkozik vele. Szerelmesek egymásba, a kislányom is imádja. Jó apuka. Ha este sír, bármilyen fàradt, felkel hozzá és minden amire szüksége van megveszi neki.

Sajnos napközben dolgozik, szülők messze laknak. Ennyiből nehéz picit, hogy nap közben csak ketten vagyunk itthon.

ma 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A császárvonal csoportba tedd fel a kérdést, szakértők segítenek.
ma 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!