Nekem a kedvencem az volt, aki közölte, hogy érfalgyengesége van, nagyon könnyen elered az orra vére, így biztonságosabbnak látja a császárt.
szept. 22. 21:27
2/41 anonim válasza:
Számomra a legdurvább az volt, aki azért császároztatta meg magát adott napon, hogy akkor legyen a gyerek szülinapja, mikor a házassági évforduló.
Már kérdés, hogy még ovis sem volt a gyerek és elváltak.
szept. 22. 21:27
3/41 anonim válasza:
1, ez teljesen normális indok. Ha láttál már erős orrvérzést, tudod, hogy nincs szüksége erre annak, aki éppen szül. Egyrészt vért veszít, nem tud normálisan lélegezni, nem tud figyelni, félrenyelheti a garatba csorgó vért.
szept. 22. 21:29
4/41 anonim válasza:
Egy saját döntés nem lehet abszurd.
szept. 22. 21:50
5/41 anonim válasza:
Húgom ápolónő. Félt szülni. Félt a fájdalomtól. Úgyhogy megbeszélte a progi császárt a szülésszel. Többször is (3).
szept. 22. 21:55
6/41 anonim válasza:
5. jól tette.
szept. 22. 22:16
7/41 anonim válasza:
Az "az a könnyebb" indok szerintem önmagában röhejes. Ahogy az is, hogy valaki "nem akar tág lenni szülés után", mert nem hallott még róla, hogy nem fog úgy maradni.
szept. 22. 23:12
8/41 anonim válasza:
6os, az ilyen önző ember ne vállaljon inkább gyereket. Aki nem a gyerek érdekeit nézi csak a sajátját.
szept. 23. 06:00
9/41 anonim válasza:
Én magamtól döntöttem úgy hogy császár legyen
Féltem a fájdalomtól az ismeretlentől...
És legfőképpen féltette a gyerekemet. Annyi rosszat hallani a természetes szülésről.
Inkább nekem legyen szar mint hogy neki bármi baja legyen.
Jól döntöttem 2x is!
szept. 23. 06:19
10/41 anonim válasza:
Túl nagy a baba: végül 3800-zal született császárral.
Farfekvéses: igazából császár előtt befordult, de ha már megbeszélték, akkor kiszedték úgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!