Másnak is van ilyen abszurd gondolata?
Én is így voltam vele, minden bajom volt hogy egy ember fog fejlődni bennem.
2 gyerekem van :D
A szexuális élet meg a többségnek jobb lesz terhesség alatt - úgy tudom
második gyermekemet várom, de még mindig abszurd. van, hogy megijedek 1-1 nagyobb rúgásnál :D
már mondtam, hogy ha lehetne választani, én tojást raknék.
olyan megfogalmazhatatlan van bennem egy élet, egy kis lény, ez olyan felfoghatatlan.
vannak akik imádnak terhesek lenni, abszolút pozitív értelemben, de én irigylem őket :)
viszont imádok anya lenni, szóval megéri :)
Igen, az alien-érzés. Engem is zavart, hogy osztoznom kell a testemen mással, nem rendelkezem felette teljes mértékben.
Nálam olyan hülyeségekben is megnyilvánult, hogy a pálinkát pl. utálom, soha nem iszom meg, szerintem rettentő íze van. Na, terhesség alatt, mint egy rossz alkoholista, végig pálinkára vágytam :)
Szülés után a férjem boldogan hozott egy üveggel, hogy tessék, már ihatsz: akkor ismét undorodva fordultam el, hogy fúúúj, inkább benzint, ennek a szaga is rossz.
Koszonom, mindenkinek zold kez ment a hasznos valaszokert!
Tenyleg azt hittem, hogy teljesen egyedul vagyok ezzel. Egy nemreg szult baratnomnek csak halvanyan felvazoltam a gondolataim, de neki mar az is tul sok volt. Fura erzes igy gondolkozni, hisz mindenhol azt olvasni h " a szivem alatt hordtam a gyerekem", vagy hogy " csodas erzes hogy a testemmel vedelek"... Blabla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!