Lehet hogy abszurd lesz a kérdés, de olyan jó 20 oldallal ezelőtt olvastam, hogy sokaknak segített a bábakoktél. Nincs itthon ricinusolajam. Helyette valami javaslat? Pl. Tudom, hogy a C vitamin nagyobbacska mennyiségben meghajt vagy egyébb praktika?
Amikor olvasgattam a bábakoktélról, akkor természetes változataként reszelt gyömbért ajánlottak ananászlével. Ha ezek nincsenek otthon, akkor esetleg próbálkozz meg olyan dolgok elfogyasztásával, ami egyébként is meghajtana. Te ismered a szervezetedet, biztos van ilyen... Mondjuk édes mézes meleg tej, lekvár, hasonlók.
A bábakoktél témához annyi, hogy nekem a szülésznőm javasolta, hogy ne kelljen szülést indítani. Kipróbáltam (ricinussal ahogy kell) és elsőre nem történt semmi. A wc-n voltam tőle kb kétszer, de a szülés nem indult meg. Pár nappal később ismét megpróbáltam, délután ittam meg és este elfolyt a magzatvíz. Azt azért hozzáteszem, hogy aznap javaslatra már a természetes szülésmegindítás minden módját kipróbáltuk, a bábakoktélozás után szeretkeztünk, mellet is masszíroztam, sétáltunk egy hatalmasat, közben ettem egy csípős levest a kínaiban... Majd beültünk egy alkoholmentes sörre barátokkal és a férjemmel, nagyon jót beszélgettünk, sokáig maradtunk ki, szóval mire ágyba kerültem már hulla fáradt voltam. Tehát a fizikai fáradtság is összejött.
És ezután egy órával folyt el a víz.
Most jó kérdés, hogy a bábakoktél segített, vagy ezek a dolgok együtt, esetleg akkor is megszületett volna a babó, ha semmit sem teszünk... Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!