Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mitől lehet? Valami javaslat?

Ez mitől lehet? Valami javaslat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napokban nagyon lelassultam ill. lustultam. Semmihez sincs kedvem, csak ténfergek erre arra a lakásban. Ma a baba is alig mocorog, néha néha rugdos egyet. Alig bírok menni annyira fáj a szeméremcsontomnál, valamint sajog a derekam is viszont ha leülök elmúlik.

Egyébként csütörtökre vagyok kiírva.

2010. szept. 8. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyértelmüen a szülést jelzi meg azért számold bele hogy nagy munka egy babát kihordani és igy a vége felé is már sok helyen fáj.

vagy a másik lehetőség is normális amikor anyuka átmegy mérgezett egérré és takarit mint a megszállott.

2010. szept. 8. 13:13
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Az, hogy fáradt vagy, normális. A derék és a szeméremcsontba sugárzó fájdalmak is tekinthetők normálisnak a szülés indulás környékén. Viszont! Az hogy a baba nem mocorog a szokásos módon, az nincs annyira rendben. Mindenképpen szükséges lenne egy NST, és/vagy egy amnioscopia, az oxigén hiányos állapotot kizárandó. Ne félj, biztos nincs semmi gond, de biztos, ami biztos! :)

2010. szept. 8. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mivel mára vagyok kiírva, ma voltam amnioscopián. Minden rendben van a babával csak épp kibújni nem szeretne :( :)
2010. szept. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!