10 hos a babám, ügyesen áll, mászik, ül. Eddig 6 foga van. Nagyon aktiv nappal. Éjszaka nagyon sűrűn ébred van, hogy másfél oránként, ha átviszem magunkhoz ott 7-ig alszik. Ki kell Őt vennem az ágyból, mert csak ugy alszik vissza, Javaslat?
Ne hagyd sírni semmiképp!
Menj be, de ne szólj hozzá, csak fektesd le és gyere ki. Lehet, hogy eleinte ezt egy csomószor meg kell csinálnod, de utána jó lesz - elvileg...
Nekünk ez jött be.
Hát ha úgy alszik, hogy odaveszed magadhoz, akkor miért nem csinálod azt??
Az én fiam 8 hónapos,kb 4 hós kora óta nem szopizik éjjel, de van hogy felébred.Egy ideig átvettem,úgy tudott jól aludni, aztán nem kelt fel, aludt.Most 1-2 napja a foga miatt eléggé szenved, az elmúlt éjjel kb negyed órát simogattam(4-5 között valamikor), nem nyugodott meg, fogtam, magam mellé vettem, negyed8ig aludtunk.
Én is szerettem szüleim mellett aludni, minden gyerek szeret.Én nem kínoznám magam, simán oda venném magunkhoz és aludnék7ig:)
Hidd el, oka van hogy felkel, ha ez elmúlik, akkor az ágyában fogja végigaludni az éjszakát.
10 és fél hósak a fiaim, ugyanezt csinálják. Az egyiknek elég ha leteszem az ágyunkra, alszik is. Lehet reggelig, azt még nem próbáltam, nem igazán kivitelezhető. Mert ugye ott a másik, akinek nem mindig elég ez, szopi is kell. Sokszor kelünk, inkább alig alszunk. :-(
Én sem akarom őket síratni, van melletük egy kislányom is, márcsak miatta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!