Egyedüli a problémám? Kislányom éjszaka óránként felébred, van, hogy csak egy óra elteltével tudom visszaaltatni. Ilyenkor magunkhoz veszem az ágyba, de van, hogy ringatni kell.
Figyelt kérdés
Van megoldás erre?2009. nov. 17. 20:28
1/4 anonim válasza:
nem vagytok egyedül, sajnos. Az én babóm is ezt csinálta hat hós korától 8 hóig, akkor lett tele a pohár,nálunk az Aludj jól gyermekem könyv vált be, csodák csodájára alig sírt, így még azon sem kellett aggódnom, hogy sokat sírni hagyom
2/4 anonim válasza:
Én másfél éves koráig küzdöttem ezzel. Mire elolvastam volna a "Minden gyerek megtanul aludni" c. könyvet, magától elmúlt. Szerintem épp időben, mert már kezdtem zombivá válni a napi 3-4 órányi alvás miatt, mindezt is részletekben. Amúgy ez a könyv is jó, de nem volt módom kipróbálni.
3/4 anonim válasza:
VAn.
"Aludj jól, gyermekem". c könyv. Olvasd el, döntsd el, fogadd el és cselekedj!
4/4 anonim válasza:
Sajnos mi is küzdünk.
Nem tudnátok privibe elküldeni a módszereitek lényegét?
Bocsi az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!