Túródiétát írtak elő -vizesedés miatt-heti 1X-i alkalommal, de nem bírom egész nap ezt enni. Javaslat?
Az a baj, hogy egész nap csak ezt ehetek (hiába keverem joghurtba és ehetek hozzá narancsot:/), de már két órahosszája olyan hányingerem van és a hasam is fáj tőle.
Én ezt nem bírom. Van más ötletetek vizesedés, dagadó bokák, ujjak helyrehozatalára?? Már tegnap óta a vérnyomásom is magas, nem szeretnék kórházba menni:( Holnap kontroll, jól kell lennem!!!!!!
Köszönöm.
De az a baj, hogy nincs mit megvonnom magamtól, mert sosem ettem sósan, semmit nem sózok (zöldséget pl amikor eszek), csak amit muszáj (pl főzés során ami belekerül az ételbe)...szénsavasat eddig sem ittam.
Pihennem kéne, igen, de azt meg nem igazán tudok. Már elértem, hogy napközben egy órát lefekszem, de úgy látszik ez nem elég.
Egyébként a diétáról tapasztalat:még ez a félnapi kis diéta is csak hatott vmit, mert ma egyáltalán nem dagadt a lábam...legalábbis eddig.:)
Úgyhogy azt gondolom sok joghurtot (néha-néha egy kis túrót is kibírok:), és gyümölcsöket fogok enni minden nap. Akkor hátha nem kell ilyen drasztikus "egész nap csak ezt ehetsz" diétához folyamodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!