Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés utan 3.napon...

Császármetszés utan 3.napon még bele fér hogy elég nagy fájdalmaim vannak? Foleg amikor felallok az ágyból ,székről.Oldlara sem tudok fordulni, már a hatamat is elfekudtem. Mikor lesz ez elviselhetőbb?

Figyelt kérdés
tegnap 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút belefér. Én egy héttel utána is brutál szenvedtem... Tarts ki, jobb lesz! Nekem egy hét után volt egy nagyobb ugrás, de teljesen csak egy bő hónap múlva múlt el.
tegnap 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ajajj! Persze, hogy bele. Még 1 hét múlva is....
tegnap 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Persze. Én elég jó viseltem, de azért láttam mindenfélét. Tesóm még bő egy hét után is úgy jött ajtót nyitni, mint aki besz@rt. Én akkor már megmásztam az emeletet gyerekestül, babakocsistul bevásárlásostul. Viszont, ahova az érzéstelenítőt adták, a gerincemnél, még mindig szokott fájni random időközönként. Meg van, hogy a sebem is érzem itt-ott, pedig több, mint 2 hónapja volt.
ma 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még 2 hét múlva is érzed majd!
ma 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még 3 hét után is nehezn fordultam oldalra abszolút belefér. Viszont felkelned könyebb úgy, ha oldalra fordulsz és a kezeddel tolod fel magad ülő helyzetbe. A gyógytornász ezt mutatta a műtét után, meg az elején fogd meg a hegednél mikor felállsz. Érezni fogod egy idő után, hogy könyebb lesz. Igazából napról napra lesz picit könyebb.
ma 07:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Belefer

De kerj fajdalomcsillapitot.

Vagy szedj valamit.

Bar en nekem gyorsan gyogyult es nem volt ennyire fajdalmas. Aznap este meg setalgattam

ma 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!