Császármetszés utan 3.napon még bele fér hogy elég nagy fájdalmaim vannak? Foleg amikor felallok az ágyból ,székről.Oldlara sem tudok fordulni, már a hatamat is elfekudtem. Mikor lesz ez elviselhetőbb?
Figyelt kérdés
tegnap 22:49
1/6 anonim válasza:
Abszolút belefér. Én egy héttel utána is brutál szenvedtem... Tarts ki, jobb lesz! Nekem egy hét után volt egy nagyobb ugrás, de teljesen csak egy bő hónap múlva múlt el.
2/6 anonim válasza:
Ajajj! Persze, hogy bele. Még 1 hét múlva is....
3/6 anonim válasza:
Persze. Én elég jó viseltem, de azért láttam mindenfélét. Tesóm még bő egy hét után is úgy jött ajtót nyitni, mint aki besz@rt. Én akkor már megmásztam az emeletet gyerekestül, babakocsistul bevásárlásostul. Viszont, ahova az érzéstelenítőt adták, a gerincemnél, még mindig szokott fájni random időközönként. Meg van, hogy a sebem is érzem itt-ott, pedig több, mint 2 hónapja volt.
5/6 anonim válasza:
Én még 3 hét után is nehezn fordultam oldalra abszolút belefér. Viszont felkelned könyebb úgy, ha oldalra fordulsz és a kezeddel tolod fel magad ülő helyzetbe. A gyógytornász ezt mutatta a műtét után, meg az elején fogd meg a hegednél mikor felállsz. Érezni fogod egy idő után, hogy könyebb lesz. Igazából napról napra lesz picit könyebb.
6/6 anonim válasza:
Belefer
De kerj fajdalomcsillapitot.
Vagy szedj valamit.
Bar en nekem gyorsan gyogyult es nem volt ennyire fajdalmas. Aznap este meg setalgattam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!