Ügyesek vagytok.. en azt hiszem megpusztulok. Csibalom amit krll felkelek jarkalok de nem viszem tulzasba....nem esik jol.de a fekves sem.semmi nem.jo...tejem sincs .tegnap 11 kor lett meg a babam. Amugy erzem sose lesz jobb..
okt. 30. 14:18
12/19 anonim válasza:
Szia! Lesz még ez jobb is, hidd el. Első két hétben a lépcsőn négykézláb másztam fel, a férjem hozta-vitte a lépcsőn a kislányunk. Aztán helyre jöttem. Tejed még lehet, ne add fel! Nekem egy pár nap múlva úgy bedurrantak, fejnem kellett, annyi volt.
okt. 30. 14:26
13/19 anonim válasza:
Akiket a modern technikával műtenek nem szenvednek.
okt. 30. 14:29
14/19 anonim válasza:
Hidd el, jobb lesz. :) Az első napok brutálisak, aztán pár hét és már emlékezni se fogsz rá. Tényleg azt ajánlják, hogy minél többet mozogjon az ember. Ha nagyon fáj, akkor pedig nyugodtan kérj fájdalomcsillapítót.
Nekem a 2. gyerekkel még külön fantasztikus extra volt, hogy az egyik szobatárstól mind elkaptunk valami köhögős nyavalyát (a babák szerencsére nem)… hát császáros sebbel köhögni, na az csúcsszuper.
okt. 30. 14:39
15/19 anonim válasza:
Csak amennyit muszáj volt. Ráadásul a fejem is 2hétig fájt utána, csak akkor volt elviselhetető, ha vízszintesen voltam.
okt. 30. 14:41
16/19 anonim válasza:
Hát, elláttam a gyereket, mivel ott volt velem :) fájt amúgy, nem esett jól, de nem feküdtem, mert ha lefeküdtem, akkor még szarabb volt felkelni utána. Szóval inkább ülve hátradőltem a felpolcolt párnára, és úgy pihengettem, amennyire tudtam.
okt. 30. 17:17
17/19 anonim válasza:
Egyetlen császárom volt. Azt mondták minél többet mozgok,annál jobb lesz. Sétálgattam a folyosón néha, ha valami kellett inkább kimentem a nővérpulthoz, mint megnyomjam a hívót. Rengeteget ittam, így folyton pisilni jártam. Gyorsan felépültem probléma nélkül szerencsére.
okt. 30. 19:10
18/19 anonim válasza:
Az elso felkeles hajnalban kegyetlen volt, meg most is beleborzongok, pedig mar elmult 2 honapos a babam. Vasarnap szuletett, szerdan engedtek haza, de a hetfo meg borzaszto volt. De jarkaltam, totyogtam, azt mondtak, sokat kell mozogni, attol hamarabb felepulok. Igy is lett.
Gratulalok a kisbabadhoz, kitartast es sok erot kivanok! Minden rendben lesz.🥰
okt. 31. 09:48
19/19 anonim válasza:
Magánban császároztak, semmi bajom nem volt. Felkeltem egyedül mikor engedték, egyedül zuhanyoztam. Annyi h az ágyat kicsit lejjebb állítottam ugy könnyebb volt felkelni.
Sima Cataflammal elvoltam, nem voltak komoly fájdalmaim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!