Mennyit mozogtatok terhesség vége felé? 39+1 Szerintetek ma megerőltettem magam?
Hatalmas kertünk van,és van egy nagy dió fánk,azalatt gereblyéztem,de nem hajoltam,semmi ,csak húztam egy kupacra a leveleket,mikor szomszéd néni lepisszentett..
Második baba.
Nagyon aktív életet éltem terhesség alatt,sokat mozogtam(nem edzettem)
Az utóbbi 3 hétbe nem igazán csináltam semmit,csak a benti dolgokat, erőtlen voltam,és faradt sokszor, de ma utolért az erőm.
Baba mozog,semmi baja.
Csak beijesztett a szomszéd néni.... Körülbelül 45 percet gereblyéztem.. És nagyon jól esett.
Ha jol esett akkor semmi gond. Mar amugyis barmikor jöhet a baba, szóval ezzel nem teszel semmi rosszat. A szomszed neni gondolom mar nyugdijas, nekik meg egeszen mas jar az agyukban.
Egyebkent csodalom, hogy neked ennyi energiad volt. En ma ugyanigy a leveleket huztam egy kupacba es fu de elfaradtam, pedig nem is vagyok terhes:D
Nekem terhesseg alatt az utolsó par het(35 hettol-39-ig) nagyon megterhelo volt. Alig birtam mar mozogni. Aztan egy nap hirtelen tok sok energiam lett ugye ereztem es ezt kihasznalva elkezdtem almaspitet sutni. Sutes közben elfolyt a magzatvizem,szóval ahogy megsult a pite indultunk a korhazba:D
Első,amúgy érdekes,mert tényleg erőre kaptam,nagyon remélem hogy beindul,mert ha nem,akkor december 2 indítanak 😁❤ Igen,jól esett,kicsit kikapcsolt,és a kisfiam is segített benne 🙃
Köszönöm szépen.
2# nem vagyok olyan,de sokszor beleszólt már az életünkbe.
Csak drót kerítés választ el bennünket,jövőre tervezzük csinálni a kerítést 🙃
Az ilyen nyanyák azok, akik máskor azt szajkózzák, hogy "a szülés pillanatáig a földeken kapáltak, aztán a gyerek kipottyanása után visszaáltak kapálni"
Hagyd a francba.
Említettem neki,de ő csak hajtotta a sajátját. 🙄
Mondtam neki,hogy nem kell rosszra gondolni,stb stb...
Megnyugodtam,köszönöm a válaszokat 😘
38.hétig dolgoztam.
A 39.hetem:
Szerdán nagybevásároltam, bazinehéz kosarat tologattam
Csütörtökön kifestettem az előszobát. Butortologatással, takarítással
Pénteken elvoltunk túrázni, olyan 4km-t setáltam kb.
Szombaton a kertben lombsöprűztem, cirka 1000m2
Vasárnap megpihentem
Hétfőn vizsgálatokon voltam meg takarítottam,
Kedden pedig megszültem.
Minden okés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!