Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megerőltettem ma magam...

Nagyon megerőltettem ma magam sajnos, szerintetek lehet baj?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok, Ma sajnos egész nap disznovagason voltam, nem volt senki más aki segíthetett volna a fiuknak. 12 órán keresztül robotoltam, közben persze leültem néha 10-20 percre. Estére már éreztem hogy leszakad a derekam és azóta is izomláz szerű fájdalmam van a hasamban és a derekamban. Ugye nem lehet semmi baj? Amint hazajöttem rögtön lepihentem. Mit tudnék tenni hogy javítsak a helyzeten? Illetve ha gond lenne, mennyi időn belül vehetném észre? :(

Tudom hogy butaság volt egész nap ácsorogni, emelni, hajolgatni, de sajnos senki más nem volt a családban....

Kérlek adjatok tanácsot hogy mivel tehetnék most jót a babának, nagyon aggódom...

Köszönöm előre is!

2019. febr. 2. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Most már pihenj! Holnap se csinálj semmi megterhelőt. Lazíts, ne stresszelj, mert a legtöbbet azzal ártasz a babának és magadnak is, ha azon aggódsz, hogy valami baj lesz.

Nem lesz semmi baj.

2019. febr. 2. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj és vegyél be magneziumot
2019. febr. 2. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Biztos nem lesz semmi baj. Viszont imádom az ilyen kérdéseket. Neked kajak fontosabb, hogy segíts a fiúknak, mint a terhességed?? És ha nem segítesz akkor mi van? Megcsinálják egyedül, vagy vesznek fel valakit. Nem kell mártírkodni. Vagy csinálod és felnőtt nőként átgondolod, hogy megéri e vagy hagyod a pichába. De útolag nyavajogni ...
2019. febr. 2. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

ne aggódj, semmi gond nem lesz!

ha a kistesóval leszel terhes, akkor is egésznap robotolsz és teszel-veszel,hajolgatsz,emelgetsz..stb. kevés időd lesz pihenni 😊 főleg,ha még kicsi a korkülönbség

magnézium + pihenés

2019. febr. 2. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha ennyitől elvetéltek volna a nők, már rég kihalt volna az emberiség. Néhány évtizeddel ezelőtt még alapjáraton teljes gazdaságot láttak el a nők várandósan is, és fogalmuk sem volt arról, hogy mi az a magnézium.

Én annak idején úgy vetéltem el, hogy aznap konkrétan semmit nem csináltam, csak üldögéltem egész nap. 15 hetes voltam. Másnap reggel elvetéltem.

2019. febr. 2. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a válaszokat! Sajnos nem hittem hogy egy ilyen munka ami régen meg se kottyant, estére ekkora rosszullétet okoz. Első baba, elején is vagyok, most jöttem rá azt hiszem hogy ez tényleg egy más állapot, és már semmi nem úgy működik mint ezelőtt....

Nagyon köszi megegyszer a válaszokat ! :)

2019. febr. 3. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, de ma pihenj amennyit csak lehet!
2019. febr. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!