Ma egy picit jobban megerőltettem magam, mint szoktam. Most majd leszakad a derekam. Bajt jelez második trimeszterben?
Derék fájás még nem hiszem hogy bajt jelentene. Inkább az izmaid nem bírják a terhelést, elvégre már a baba is nagyobb, méhed is folyamatosan nő.
Ha véreznél vagy görcsölnél, az mutatna valami rosszat.
Én 12 hetesen erőltettem meg magam, nekem is először a derekam fájt, aztán jött a nehéz-méh érzés, de gyorsan pihentem egyet, estére már nem is volt gond.
Nem a torna a “megoldás”. Én például hiába voltam fitt, béna voltam, nem hallgattam a testemre és baromi sok ideig elhúzódott a szülés mert nem engedtem a vajúdó fajdalomnak, emiatt nem tágultam és nem ismertem fel a toló fájást. Pedig mi még gát masszázst is csináltuk gát olajjal az utolsó 2 hétben, az sem segített semmiben. 😄
Ha nem esik jól a torna akkor ne tornázz. Én sem bírom a tornát most, én inkább sétálok, az is jó mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!