Mennyit mozogtatok terhesség vége felé? 39+1 Szerintetek ma megerőltettem magam?
Hatalmas kertünk van,és van egy nagy dió fánk,azalatt gereblyéztem,de nem hajoltam,semmi ,csak húztam egy kupacra a leveleket,mikor szomszéd néni lepisszentett..
Második baba.
Nagyon aktív életet éltem terhesség alatt,sokat mozogtam(nem edzettem)
Az utóbbi 3 hétbe nem igazán csináltam semmit,csak a benti dolgokat, erőtlen voltam,és faradt sokszor, de ma utolért az erőm.
Baba mozog,semmi baja.
Csak beijesztett a szomszéd néni.... Körülbelül 45 percet gereblyéztem.. És nagyon jól esett.
Én 37 hetesen festettem létrarol, talán ez volt a "legdurvabb", mondjuk én alapbol nem vagyok túl aktív típus. Mondjuk nekem a végén már fájt mindenhol, a lakás porszívózasát két részletben tudtam csak megcsinálni mert fájt a hasam le kellett ülnöm pihenni 🤷♀️
Ha jól esett nem fáj sehol biztos vagyok benne h nem erőltetted meg magad.
Nem durva, főleg hogy nem hajlongtál.
Nekem 37. héttől elég vegyes, mit mennyire bírok, de általában ha kimozdulok (mert CTGre kell menni például), onnantól már elég jó energiám lesz. Hajolni nem esik annyira jól, de tegnap rám is rámjött az ötperc, takarítottam mindenfelé én is vagy egy 40 percig. Ma vagyok 38+4 de már nem bánnám ha elindulna.
Annyi bajom lett,hogy iszonyatosan fájnak a lábaim 😬 baba tegnap óta nyugodtabb,pedig ő annyira szokott főleg esténként rugdosni,hogy az már fáj,nagyon fáj,szinte mozdulni sem tudok. Sok minden másképp volt/van,mint az elsővel. Remélem hamarosan beindul.
Oo igen,az elsőt 4600 grammal szültem,40+4-re.
Emiatt ha december 1 nem indul,akkor 2 indítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!