Császár második napján mennyit mozogtatok?
Nem tudom, az mozgásnak számít-e, hogy folyamatosan ültem az ágy szélén és szoptattam, mert különben ordított a baba, és mindig bejöttek leb*szni a csecsemősök, hogy szoptassam... Feküdni szerintem csak 10 perceket feküdtem naponta, hihetetlenül fájt mindenem, mire hazamehettünk. Amúgy csak pelenkázni, mosdóba meg látogatáskor a folyosóra mentem ki, különben tényleg végig ültem és szoptattam, életem legnehezebb 4 napja volt.
Valamelyik nap olvastam pont, hogy minden nem fekve töltött gyermekágyi nap szög a koporsóba, hát az enyém szegecsesre lesz verve, az fix.
Mikor hazajöttünk, minden nap sétáltam 15-20 percet a ház körül, és igaz, hogy nem én vittem a háztartási teendőket, de nem igazán pihentem, a baba letehetetlen volt és mindig kellett valamit csinálnom, nem igazán feküdtem.
A másodikkal elég sokat. Volt, hogy sehogy se aludt el a babám és mászkáltam vele a folyosón, mert úgy legalább csendben volt, nem zavarta a szobatársakat és az ő babáikat. Látogatóink is voltak, hozzájuk is kimentünk. Naponta 2-3x fürödtem, mert nyár volt és kb 30 fok volt a szobában.
Az első babámmal nem mozogtam ilyen sokat (ő is császáros volt).
Koraszülött babàim voltak.
Így naponta 5-8 alkalommal mentem fel a 3.ra (lépcsőn)
Vittem a lefejt tejet, mentem szoptatni őket felvàltva.
Szóval elég sokat szüttyögtem
Második nap főleg azon voltam, hogy menjen a felkelés, mert engem a vágás okozta fájdalomnál is jobban zavart a katéter, arra meg megmondták, hogy akkor veszik ki, amikor probléma nélkül egyedül fel tudok állni és kimenni mosdóba. Nekem 2 császárom volt, az elsőnél megszenvedtem ezzel, viszont a második után olyan könnyen ment, hogy néztek rám meglepődve a csecsemősök, hogy itt "ugrálok". Mondtam, hogy semmi különös, csak szabadulni szeretnék a katétertől 😃
Viszont a harmadik napon már sokkal könnyebb volt a mozgás, mindkétszer.
Miñt a 4 es.
Csaszar utan 6 oraval furdes egyedul. Nem vartam a sefitsegre mert lassu volt. Aztan allandoan setaltam ide oda szomszedoltam. Bufe udvar folyso stb..
Masnap haza. Otthon immar 3 gyerek mellett nem lehetett fekudji. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!