Akik spottoltak teherbe esés időszakában mennyit mozogtatok?
Figyelt kérdés
Elég e akkor vissza venni a tempóból ha pozitívat tesztelnék? Vagy az esedékes menszi előtt már vissza fogtátok?
Árthatok e a leendő babámnak ezzel? A napokban nem kellene megjönnie. Futok, pilatesesek erősítek.
2014. okt. 20. 12:36
1/5 anonim válasza:
En a pozitiv tesztig egy heten otszor-hatszor futottam. Igaz, csak napi 5-6 km-et. Ahogy kiderult a baba, lealltam es csak setaltam.
2/5 anonim válasza:
Heti 4x1 órát edzek, erősítés és cardio. Teszt után vettem vissza.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor majd csak akkor lassítok, ha pozitív lesz a tesztem. Végül is még az sem biztos, hogy terhes vagyok.
2014. okt. 20. 12:58
4/5 anonim válasza:
Ha sportolsz, akkor nem kell egyből leállni a teszt után. Ha az orvos mindent rendben talál és nem tíltja, akkor nyugodtan lehet sportolni. Az intenzitást meg fokozatosan csökkenteni. A síelést, lovaglást és az ugrálást jó ha elkerülöd.
5/5 A kérdező kommentje:
Kismama tornára váltanék. Mert ő már a harmadik babánk lenne és volt két császárom.
2014. okt. 20. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!