17. napon el keztem verezni pedig 28-30napra szoktam enyhebb lefolyasu volt 2napig tartot azota enyhebb gorcseim vannak illetve a melleim fajnak feszulnek jo lenne a terheseg de ha jol tudom hormon zavar is lehet?
Figyelt kérdés
olvastam hogy volt olyan akinel ugyan ezzek a tunetek voltak es terhes volt#terhesség #feherbe eses
2014. jún. 24. 16:12
1/20 anonim válasza:
Nekem menszi előtt 2 héttel kb megjött de csak 1-2 napra és alig volt de azért volt.Remélem baba:)Babát szeretnél?
2/20 A kérdező kommentje:
igen nagyon tavaly mutotek petefeszek cistaval azert is valalta a mutetet hogy teherbe tudjak esni a paromal nagyon szeretnenk koszonom a valaszt hat nekem kpzepes erosegu volt 3.an megywk dokihoz
2014. jún. 25. 09:03
3/20 anonim válasza:
Drukkolok azért írj mi lett:)Nekem ez a vérzés barnázással indult neked is?
4/20 A kérdező kommentje:
koszonom:) igen csak utana elege elenk piros lwtt en tartok a hormon zavartol is ra adasul igazabol mostanaban kellene meg jonnie erzem is faj a mellem meg enyhe gorcseim vannak
2014. jún. 25. 10:02
5/20 anonim válasza:
Nekem pár napja kellett volna megjönni de még semmi csak menszi szerű görcs.Sosem volt még a 22 ciklus napon ilyen ezért is furcsálom.
6/20 A kérdező kommentje:
nekem is ez a fura hogy 28-30napra jott meg tobb mint egy eve nagyon varom a 4.et remelwm jo hirt kapok:) lehet akkor nalad baba lesz
2014. jún. 25. 12:09
7/20 anonim válasza:
Remélem:)De más tünetem nincs már arra is gondolok ami középidőben volt az rendes menszi volt mennyiségtől független és azért nem jön meg mert még korai lenne vagy nem tudom.
8/20 A kérdező kommentje:
hat ez az nekem ma kelet volna meg jonnie de nem ezzek szerint nem koztes de a mellem az faj feszul szerinted tesztet csinaljak?
2014. jún. 25. 13:15
9/20 anonim válasza:
A mellfájás az jó jel:)Szerintem csinálj nem veszítesz semmit:))Majd írj drukkolok nagyon:)Én a méhemet érzem olyan furán feszít és mintha puffadt lenne főleg estére.
10/20 A kérdező kommentje:
en is drukolok es sok szerencset majd csinalok sztem:)
2014. jún. 25. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!