Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy hormon zavar?

Terhesség vagy hormon zavar?

Figyelt kérdés

Üdv.

Április 26-án volt az utolsó vérzésem, ami csak két napig tartott utána 5 napig volt barnás folyásom.

Most kellene peteérésemnek lennie, de a szokásos tojásfehérje folyás helyett bővebb fehér folyásom van testápoló szerű.

Péntek óta van egy kis hasszurkálásom és azóta úgy érzem mintha meg akarna jönni. Kb. két hete szinte állandóan fáradt vagyok, többször van hányingerem is. A hajam hullani kezdett és egyre több pattanás van az arcomon és a vállamon. Nem értem ezeket.

Nem tudom, hogy ez esetleg hormonzavar lehet vagy akár baba is a mensi ellenére? Érdekelne a véleményetek. Köszönöm.

2012. máj. 14. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy teszt rögtön megadná a kérdésedre a választ! Ennyi idő után már pozitív lenne mindenképpen, ha terhes vagy.

Ha meg negatív, akkor egyértelmű, hogy másfelé kell keresgélni.

Nem gondoltál tesztelésre?

2012. máj. 14. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:

De gondoltam rá, csak nem jutok el tesztet venni... :(

És mivel nem tervezett baba így a páromat egyenlőre nem szeretném bevonni, elég így is a baja mert éppen zajlik a gyermekelhelyezési pere, mert a gyerekeket akiket mi nevelünk el akarja venni az anyjuk... :( Így nem szeretném pluszba idegesíteni... Legkorábban csak szombaton tudok "sunyiba" tesztet venni...

2012. máj. 14. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezért is érdekelne, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata.
2012. máj. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!