Szerintetek? Én már nem értek semmit, hormon zavar vagy terhesség?
Nem tudja ő sem 100%-ra, biztosra akar menni, ezért kell majd még egyet tesztelned.
(Bár azt én sem értem, hogy miért nem küldött el vérvételre, az a biztos)
Pontosan ugy van ahgy az első irja. Most terhes tuti nem vagy de ha továbbra sem jön meg meg akarja hozatni gyógyszerrel, azért kell elöte megint teszt mert ha közbe teherbe esnél nagy bajt okozna az a gyógyszer. Lehet egy késöbbi peteérés és abból akár lehet baba.
Egyik barátnőm járt igy, 2 hónapig nem jött meg neki amire ment orvoshoz hogy mi lehet mert a teszt elötte 2-3 héttel negativ lett. Erre közölték vele hogy kb 5 hetes terhes, de az utolsó menstruációja akkor már lassan 3 hónapja volt. 2 ciklus kimaradt aztán egyeszercsak volt egy peteérés ami megtermékenyült... Nem is tudtak neki pontos időt modnani a szülésre csak méret alapján tippeltek, két hetet csúsztak mert 2 héttel elöbb jött de 4 kg fölött szóval tuti jó időben volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!