Többgyerekes anyukák! Éreztetek a teherbe eséseitek között különbséget? (még mielőtt teszteltetek volna) Vagy ugyanaz a nő "ugyanúgy" esik mindig teherbe? És a terhességeitek eltérőek voltak?
Első terhesség: nemvárt előtt egy héttel szurkált a hasam, terhesség rendben zajlott, a 35ik héten kezdetem vizesedni.
második terhesség: nemvárt előtt pár nappal görcsölgetett a hasam (nem szokott) , sajnos elvetéltem
harmadik terhesség: nemvárt előtt pár nappal görcsölgetett a hasam, a terhességgel minden rendben volt.
Az első babám az előző kapcsolatomból született.
Első teherbe esésemnél konkrétan már akkor éreztem, amikor megtörtént a petesejt megtermékenyítése; éreztem a beágyazódást is, azt a furcsa, kaparászó érzést is. Probléma mentes terhességem volt: se hányinger, se rosszullét, se lábdagadás, se görcs; semmi...40+6-ra született a lányom.
Második terhességem : semmit nem éreztem; se a peteérést, se a beágyazódást; semmit sem. Az volt gyanús, hogy hányingerem volt délben. Onnantól 12 hétig végig hánytam, utána sokszor émelyegtem, szédültem; 30-héten sürgősségi császárral (2 és fél hónappal a kiírt időpont előtt) megszületett a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!