Mindig ugyanaz a próbálkozós hónap, ti hogy birjátok? Kinek ugyanolyan nehéz ez?
Kitartás lányok! Én 6 év próbálkozás után szültem.Ikreket!!!!
Előtte kb. 1,5 évente sikerült teherbeesnem, de azok méhenkívüliek voltak. :(
Kedves kérdező, lehet hogy a lelked még nem nyitott egy újabb terhességre. Még nem dolgoztad fel a veszteséget. Ne, aggódj. Azt már tudod, hogy teherbe tudsz esni! A mai világba már az is nagy dolog! Nekem is mindig ez adott erőt, és a végén sikerült.
Most itt rohangálnak körülöttem a lányok. És már el is felejtettem azt a 6 év gyötrelmet.
Sziasztok!
A téma annyira nem aktuális nálunk, legalábbis ami a várakozást illeti. Inkább a próbálkozós része illik ránk is. Én kétszer spontán teherbe estem (először védekezés mellett, aztán már védekezés nélkül). Egyik babánk sem maradt meg. Abban bízok, hogy hasonlóan könnyen fog menni a teherbe esés, azonban félek az újabb próbálkozástól. Mert bár a baba megfogan, nem biztos, hogy velünk marad, így ez is egy ördögi körré növi ki magát egészen addig, amíg a kezemben nem tarthatom végre a gyerekünket. Addig csak egy rettegés lesz az egész, sőt, ha az égiek nem kegyesek hozzánk, akkor csak eredmény nélküli próbálkozás marad az egész.
Amivel én nem értek egyet, az a "másnak sikerül, nekem nem" jellegű hozzáállás. Ez sajnos nem segít, sőt, csak hátráltat. Igen, az élet nagyon igazságtalan, de én hiszem, vagy legalábbis remélem, hogy semmi sem történik ok nélkül és hogy nekünk még mindig nincs gyerekünk, talán jelez valamit számunkra. Ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz soha, csak még talán mégsem volt itt az ideje.
Kitartás Csajok! Olyan nincs, hogy nem lesz gyerekünk!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!