Terhesen mit ettetek/ittatok, mennyit mozogtatok? Hány kg-mal indultatok, és mennyi volt a végefelé?
rajtam semmilyen evésinger nem volt
első 3 hónapban még rendesen táplálkoztam (reggeliztem is, és minden ebédnél volt zöldség, gyümölcs, könnyű vacsora) a maradék 6 hónapban elhanyagoltam, össze-vissza ettem, vajakenyér volt a főmenü, sokszor egésznap csak csokin, ropin éltem, rábíztam magam a terhesvitaminokra.
47-el kezdtem, 67 volt a vége, 1 hét alatt lement minden mindenféle mozgás nélkül.
ami a mogást illeti, megnéztem egy kismamatorna kölcsöndvd-t és most hogy írod, most jut eszembe, hogy teljesen kiment a fejemből terhesen, hogy tornázni akartam :D
37 kilógrammal lettem várandós. 51kg-val szültem. A kórházból 45kg- val érkeztem haza.
Az elején táplálkozási naplót vezettem, hogy mindenből egyek minden nap. Extran odafigyeltem nehogy gond legyen akkor is ettem amikor nem voltam éhes. Aztán közép időben jó étvágyam lett, majd a végére már alig bírtam enni úgy éreztem tele vagyok két falat után.Mozogni semmit állandóan álmos voltam az elején és fáradt. Ez később elmúlt akkor pedig magassarkúban róttam a köröket a baba üzletekben az számít? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!