Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő után lett újra...

Mennyi idő után lett újra lapos a hasatok szülés után? Mit mozogtatok?

Figyelt kérdés
Nem merek semmit tornázni, mert szoptatok, és félek, hogy elmegy a tejem, viszont nagyon zavar már a hasam.Nem volt a tornától izomlázatok? azt mondják az sem jó, mert a tejsav miatt nem fogadja el estleg a baba a mellet. Nem híztam sokat, még kb 5kg van rajtam, igazából inkább a hasfeszesség érdekel, nem a kg-k.
2009. febr. 10. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

szia, én írok neked, de én nem vagyok sztem mérvadó, met szrncsés alkatom van mit anyukámnak...én össz 7 kg t híztam, s kórházból már mínusz 11kg val jöttem haza, s szoptatással is csak mentek le a kg k.

ha hasból szeretnél fogyni, akkor szénhidrátmentes kajcit ajánlom.

2009. febr. 10. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szoptatáshoz fontos a szénhidrát.Inkább hasizomgyakorlatokat csinálj.A dokik is javasolják a mérsékelt tornát a hat hét gyermekágy után.
2009. febr. 10. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy nagy tévhit, hogy nem lehet szoptatás közben tornázni. Olyan tornát, mint a kismamatorna, nyugodtan lehet csinálni, attól nem izzad meg az ember. Az aktívabb sportokkal kell vigyázni.

Nekem szerencsés alkatom van, szülés után pár nappal újra lapos volt a hasam. Egyébként itthon tornázok hetente 4-szer 30-40 percet, és naponta másfél-két órát sétálunk a babámmal, ami azt jelenti, hogy farizomból tolom a babakocsit :)

Napi 2 óra gyaloglástól csak fogyni tud az ember, és a tej sincs veszélyben.

Nekem rengeteg tejem van, és az íze sem változott, legalábbis nem jelezte a babám, hogy nem ízlene neki.

Most 9 hetes a babám, és 3 hete kezdtem a tornát, a testemen, hasamon egyáltalán nem látszik, hogy nemrég szültem.

Nyugodtan csinálj hasizom-gyakorlatokat, nem lesz semmi baj!!

2009. febr. 10. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet szoptatás mellett is tornázni.Én a szobabiciklinket nyúzom napi 30 percet+ 3x50 felülést csinálok (naponta).
2009. febr. 10. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
ha felesleg van rajtad, nem ér semmit a hasizom gyakorlat. ha nem elég feszes, akkor viszont csodákat művel. nézz rá a fórum sportkérdéseire, ott is leírják. amúgy én is tornázom, de nem hagyom, h izomlázam legyen. ha van némi tapasztalatod a sportban, tudod, mikor kell abbahagyni.
2009. febr. 10. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! a napi 2 óra séta meg van, most már akkor neki állok hasizmozni is.
2009. febr. 10. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 18 kg plusszal kezdtem a terhességet, most 3 hónap után már szinte nincs rajtam semmi felesleg. A hasam is majdnem teljesen visszament.

Igaz, hogy terhesség alatt végig úszni jártam.

2009. febr. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!