Két gyors (természetes) szülés után, a harmadikkal sem lesz gond?
Figyelt kérdés
Kinél hogy alakult?okt. 28. 21:31
1/9 anonim válasza:
Erre sajnos semmi garancia. Az elsővel hajnali 3 kor mentünk be a kórházba, fél egykor lett meg, a másodikkal negyed 6 körül, 3/4 tizenegyre megvolt. A harmadik sürgősségi császár lett, majdnem ott maradtunk mindketten.
3/9 anonim válasza:
Én a barátnőmről tudom, aki négyet szült, hogy nagyjából egyre könnyebb volt. A második volt necces, mert túl korán akart jönni, a szüles amugy ott volt a leggyorsabb.
4/9 anonim válasza:
Ez nem így működik. Lehet semmi bajod nem lesz, könnyen jön és kész. Lehet toxémia, és sürgősségi császár. Lehet vajúdsz majd 20 órát... kb bármi lehet, meg az ellenkezője is.
5/9 anonim válasza:
Sógornőm mondta, hogy a negyedik volt a legborzasztóbb. Szal semmi sem biztos.
6/9 anonim válasza:
Minden szülés egyedi.
Nekem pl 2 magától indult szülés után a harmadikat indítani kellett. Nem volt komplikáció, meg semmi gond, sőt, a folyamatos oxitocin miatt gyorsabb is volt (másik kettőnél nem kellett kapjak) de akkor is, nehezebbnek éltem meg, erősebbek voltak a fájások stb.
7/9 anonim válasza:
Anyukámnál az első kettő gyors volt, a harmadik közepes, a negyedik hosszú és nagyon meggyötörte. De másnál meg az első a lassú és a harmadik gyors. Semmire sincs garancia.
8/9 anonim válasza:
A barátnőm a harmadiknál szívta meg 1 hónapja. Életmentő császár lett. Az első kettőt gyorsan szülte. Hamarosan én is szülni fogom a harmadikat, remélem gyors lesz. Amúgy ezt nem lehet előre tudni, minden szülés más. Már annak örülni fogok, ha nem lesz császár a vége.
9/9 anonim válasza:
2 komplikációmentes természetes szülés után harmadikra sürgősségi császárom lett. 😏
Mondták egyébként a szülésznők, hogy a harmadik baba szereti "megviccelni" az anyukát. 😄
Mindegy, így jártam, szerencsére mindketten épp bőrrel megúsztuk és gond nélkül felépültem a műtét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!