Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két gyors (természetes)...

Két gyors (természetes) szülés után, a harmadikkal sem lesz gond?

Figyelt kérdés
Kinél hogy alakult?
okt. 28. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre sajnos semmi garancia. Az elsővel hajnali 3 kor mentünk be a kórházba, fél egykor lett meg, a másodikkal negyed 6 körül, 3/4 tizenegyre megvolt. A harmadik sürgősségi császár lett, majdnem ott maradtunk mindketten.
okt. 28. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igy megy …
okt. 28. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Én a barátnőmről tudom, aki négyet szült, hogy nagyjából egyre könnyebb volt. A második volt necces, mert túl korán akart jönni, a szüles amugy ott volt a leggyorsabb.
okt. 28. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik. Lehet semmi bajod nem lesz, könnyen jön és kész. Lehet toxémia, és sürgősségi császár. Lehet vajúdsz majd 20 órát... kb bármi lehet, meg az ellenkezője is.
okt. 28. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőm mondta, hogy a negyedik volt a legborzasztóbb. Szal semmi sem biztos.
okt. 28. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden szülés egyedi.

Nekem pl 2 magától indult szülés után a harmadikat indítani kellett. Nem volt komplikáció, meg semmi gond, sőt, a folyamatos oxitocin miatt gyorsabb is volt (másik kettőnél nem kellett kapjak) de akkor is, nehezebbnek éltem meg, erősebbek voltak a fájások stb.

okt. 28. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnál az első kettő gyors volt, a harmadik közepes, a negyedik hosszú és nagyon meggyötörte. De másnál meg az első a lassú és a harmadik gyors. Semmire sincs garancia.
okt. 28. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm a harmadiknál szívta meg 1 hónapja. Életmentő császár lett. Az első kettőt gyorsan szülte. Hamarosan én is szülni fogom a harmadikat, remélem gyors lesz. Amúgy ezt nem lehet előre tudni, minden szülés más. Már annak örülni fogok, ha nem lesz császár a vége.
okt. 29. 07:34
 9/9 anonim ***** válasza:

2 komplikációmentes természetes szülés után harmadikra sürgősségi császárom lett. 😏

Mondták egyébként a szülésznők, hogy a harmadik baba szereti "megviccelni" az anyukát. 😄

Mindegy, így jártam, szerencsére mindketten épp bőrrel megúsztuk és gond nélkül felépültem a műtét után.

okt. 30. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!