A 6 hetes gyermekágyas időszakot mennyire kell komolyan venni?
???
Éltem tovább az életem. Na jó nem porszívoztam úgy 2 hétig mert császáros voltam. De elláttama a haztartást vittem a nagyot oviba,úszásra.....
Érezni fogod úgyis.
Én se voltam sose fekvős típus, állandóan mozgásban vagyok.
Császár után örültem hogy élek és fekhetek, rohadtul fájt felállni, leülni, járni, de még feküdni is...
Az hogy most mit képzelsz el, az csak egy dolog. Majd ha ott leszel érezni fogod mi bír a szervezeted.
#3: egy újszülött anyjaként hogyan lehetne már pihenni?
Nyilván bizonyos dolgokat kerülni kell, pl. közösülés, illetve nem állsz neki fát vágni a kertben, de evidens, hogy egy séta belefér, amikor egyébként is egész napod a gyerek igényei tölti ki.
Én még ezt nem olvastam, hogy hat hétig feküdni kellene. Magától értetődő volt, hogy mászkálok, végzem a dolgom, ami gyerek mellett van bőven, sétálok a gyerekkel, hiszen ő sem élhet friss levegő nélkül.
Császáros voltam, nagyon nem ugráltam, de a mozgás, mászkálás nem maradt el, én se bírtam volna ki. Szerintem ne aggódj, nem lesz semmi baj, ha nem pihensz olyan szigorúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!