Hozzá nyúlhatok a varratomhoz?
2 hete szültem, nagyon szépen össze vart a doki felszívódó varrattal és már nem is fáj, viszont 1 helyen nagyon kellemetlen érzes. Pont a csiklóm mellé, a kis ajkam egyik oldalába is kaptam egy mini varratot és amiatt nagyon fáj a pisilés is és az ülés.
Megpróbálhatom feszítgetni vagy kihúzni azt az egyet vagy azzal ártok magamnak? 100% hogy össze fort már ennyi idő alatt, viszont még nem engedte el a varrás. Hozzá nyúlhatok azon az egy helyen vagy inkább hagyjam? Szerintem rengeteg idő lenne, mire az magától elenged és nagyon kellemetlen azon a ponton, viszont kicsit félek hozzá nyúlni. Ha tilos akkor nyílván hagyom úgy ahogy van, de kiváncsi vagyok, hogy egy próbát megérne e.
Köszönöm!
Persze :) Nyugodtan kerd meg a ferjed vagja el egy kis olloval. 7 nap alatt osszeforrt mar reges reg.
Egy diplomas apolo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!