Szülés után szex? Libido?
Vizsgálat kéne, hogy minden rendben van-e.
A párod pedig vegyen át több munkát tőled, hogy ne legyél annyira fáradt.
Nekem bortasztóan fájt a szex, most lesz lassan 1 éves a babánk, és mostanság érzem, hogy nem fáj, így, hogy elmúlt a fájdalomtól való félelmem, így már a libidóm is kezd visszatérni.
3 hónapos volt a babánk amikor először megpróbáltunk szexelni, aztán havi 1-2 alkalom volt a jellemző, de akármilyen előjáték is volt, akármennyire tűnt úgy, hogy készen állok, a behatolás és utána még 1-2 percig a fogaimat összeszorítva tűrtem. Aztán jó lett.
Pedig a férjem tényleg lelkesen, mindennel, mindenhogy próbálkozott, lassan, óvatosan kezdte de semmi nem segített. Orvosilag rendben voltam.
Én nem tudom... milyen elsötétült embernek kell lenni ahhoz, hogy itt a normális válaszokat lepontozd?
Csak az zöld, ahol végig szenved a válaszoló.
Azért vagy lepontozva mert hülyeségeket beszélsz. Pánikot keltesz tök feleslegesen. "Viszgálat kéne hogy minden rendben van e". "Biztos megijedtem volna ha valamelyik szülés után ilyen sokáig gond van".
Ekkora hülyeségeket még nem olvastam..
Nincs igazad, egy vizsgálat sosem árt, hogy minden rendben van-e.
Ha akarod, dugd a fejed a homokba, de mást ne vigyél magaddal.
Ezen kívül a hetest miért is kellett lepontozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!