Hány hetesen szültél?
Figyelt kérdés
Hány hetesen szültetek és kisfiú vagy kislány lett?
És hány gramm szülés történeteket kérhetek,nagyon félek a szüléstől (38.5 Hét)
2024. jan. 24. 05:02
11/22 anonim 

válasza:

38+3,kislány. Nem írom le,ne olvasgass se remhirt,se megnyugtató történetét. Mars pihenni és relax zenét hallgatni! Kelleni fog az erő.Minden szülés más. Annyit mondhatok ott nem lesz időd agyalni.
13/22 anonim 

válasza:

37+0
Kisfiú, 2850 gramm, 50 cm.
14/22 anonim 

válasza:

39+5, programozott császár, fiú
16/22 anonim 

válasza:

#13 vagyok. Szüléstörténetet nem írok, mert császároztak farfekvés miatt.
18/22 anonim 

válasza:

Első 39+3. Elfolyt a víz éjszaka, zselé, oxi, kontrollvesztés, azt se tudtam ki vagy mi vagyok, végül vákuummal született. 3250g és 54cm
Második 40+6. Azonnal 4perces fájások, 3órával később meg is született, se oxi se gáz se epidurál nem kellett, fájt de tudatában voltam mi történik így jobban éltem meg mint az elsőt. 3450g és 55cm.
Mindkettő fiú.
19/22 anonim 

válasza:

39+5 fiú 3,5 kg 51 cm
40+1 lány 3 kg 48 cm
Magától indult mindkét szülés.
20/22 anonim 

válasza:

41+1 indítottak
Kislány, 3200 g 51 cm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!