Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés alatt hogy vizsgál meg...

Szülés alatt hogy vizsgál meg az orvos? Fájnak a vizsgálatok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Örülj neki hogy magzatvíz vizsgálat már nincs.
2023. dec. 3. 03:04
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
A kézi vizsgálat még mindig szülészeti erőszaknak minősül hivatalosan és nem indokolt.
2023. dec. 3. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Van, amikor jól jön. Nekem úgy vették észre hogy nincs jól beilleszkedve. Ha nem vizsgál meg kézzel a doktornő rákötnek oxira is pedig már túl voltam 16 óra vajúdáson.
2023. dec. 4. 06:19
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Utolsò, a beilleszkedèst hasfalon àt, kìvülről is ki lehet tapintani.

Kèzi vizsgàlat, ha jòl csinàljàk nem fàj.

Nem tudom mièrt van lepontozva, akinek direkt fàjdalmat okozott az orvos, hiàba tiltakozott, ès mèg hazudott is neki a doki. Nem az ô hibàja, hogy ìgy bàntak vele, csak leìrta, nàla hogv volt.

2023. dec. 4. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet nekem szerencsém volt, első gyerekkel többször is vizsgálták, hogy alakul a tágulás, mert nagyon döcögős volt, de az a vizsgálat nem fájt. Másodiknál csak amikor felvettek a szülőszobára, egyszer megnéztek, az se fájt, utána olyan gyors volt minden, hogy már csak a kitolásra jött a doki. Sok minden fájt szülés közben, de ez tényleg nem.
2023. dec. 7. 13:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!