Szülés alatt hogy vizsgál meg az orvos? Fájnak a vizsgálatok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 17:02
2/15 anonim válasza:
Az uh és az nst nem fáj. A kézi vizsgálat igen, fájhat.
3/15 anonim válasza:
Nekem a méhszáj vizsgálat amit kézzel csinált elég kellemetlen volt.
4/15 anonim válasza:
Normális orvos ùgy vizsgál, hogy ne fàjjon. Ha hentes, akkor fàj.
Nekem 4 òrànkènt nèztek mèhszàjat. Közben a hàtamon feküdtem. Ha èpp nagyon mozgàsban van a vajúdó nő, akkor van, aki màs pòzban is meg tudja vizsgàlni, egyénfüggő
5/15 anonim válasza:
Vizsgált. 3 perces fájásokkal mentünk be, akkor is vizsgált, a szülésznő meg vajúdás alatt is. Fájt.
6/15 anonim válasza:
Nekem mikor kézzel nézte az nagyon fájt. Sokat rátett az a úgysem túl kellemes fájásaimra.
7/15 anonim válasza:
Többször vizsgáltak kézzel és fájt, de akkor már mindegy volt kb hogy attól fáj vagy amúgyis 😂
8/15 anonim válasza:
Normàl esetben nem fáj a kézi vizsgálat. Ha igen, akkor azért, mert az orvos kèzzel tàgítja a méhszàjat, ami szülészeti erőszaknak minősül.
9/15 anonim válasza:
Nekem nem fájt szerencsére pedig sokszor csinálták, mert nem tágultam.
10/15 anonim válasza:
Fájás közben vizsgált mindig. Elég kellemetlen volt. :(
Kértem, hogy ne akkor de azt mondta így kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!