Milyen méretű Tena pants bugyipelenkát vegyek szülés után? A rossmannban M-es L-est láttam, de nem tudtam mi alapján döntsek a méretet illetően. Ki milyet vett?
Dm-s is jó, és olcsóbb is.
Nekem az M-es jó volt belőle, nyúlik.
Nem vagyok se vékony, de kövér.
3! Persze...mert az mindenkinek jó, ne röhögtess már! Mindkét szülés után a szobatársam megsajnáltam és adtam neki mert azt gondolták ök is hogy elég
Nek mindkétszer talán a 2. Héten volt elég akkor is 2-3 órát bírt ki
A pelenka csomagolásán fel van tüntetve, hogy kb hány centi körfogatig nyúlik a bugyi. Kb az 5 hónapos terhes hasad méretéig csökken majd vissza a hasad szülés után, persze egyéni is lehet. Én első gyerekkel M-est vettem, 83 kg voltam szülés után, rám jött az M is, de most inkább vettem egy L-eset második gyerekhez. Ezekben van némi átfedés, és nem kifejezetten a kiló a lényeg, hanem, hogy az előző szülés után iszonyú széles maradt a csípőm, és nekem inkább így komfortos. És nem az a pláne benne, hogy a szülés utáni betét nem bír annyit, hanem, hogy a hálós bugyis megoldáshoz képest sokkal fixebb.
És másik kellemetlen tényező, nekem az eszement vér mellé, sajnos az első pár napban durva inkontinencia gondjaim is voltak, hát rendkívül jól jött az a pelenkabugyi (sajnos). De később elmúlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!