Milyen méretű Tena pants bugyipelenkát vegyek szülés után? A rossmannban M-es L-est láttam, de nem tudtam mi alapján döntsek a méretet illetően. Ki milyet vett?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 18:39
11/14 anonim válasza:
Igen, nekem is mondta a szülésznőm, hogy jól tettem, hogy ilyet vittem, mert azt mondja sokkal jobban illeszkedik mindenhol és kényelmesebb, mint a bugyi+betét megoldások. Igaza volt. Nem is "baleseteztem", míg az egyik szobatársam többször lecseszték, hogy már megint véres a lepedő... na akkor megsajnáltam és adtam neki, ő nagyon lazán értelmezte ezt a szülés utáni vérzés dolgot.
12/14 anonim válasza:
A szobatársamnak konkrétan kiesett a bugyijsból a betét. Minden véres lett. Szerintem az sokkal megalázóbb, mint szülés után pelenkában lenni.
13/14 anonim válasza:
82 kilóval mentem szülni és M-es Auchan saját márkás pelenkát vittem. Csak az első két nap használtam. Nagyon idegenkedtem tőle és volt valami borzasztó rossz érzésem is tőle, amikor először felvettem, de utána annyira biztonságos érzést adott, hogy simán elvoltam benne.
Nekem az első két nap volt durvább, utána elég volt az inkontinencia betét is, de szerintem megváltás. Senki nem tudhatja mennyire fog vérezni, szerintem érdemes egy csomaggal készülni. Jó érzés, ha nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg átvérzik az ember, elcsúszik a betét, stb.
14/14 anonim válasza:
Én is azt vettem, nagyon kényelmes volt viszont egy csomaggal sem használtam el belőle, nekem sem volt olyan erős a vérzés, de meg mindig azt mondom, hogy egy csomaggal érdemes készülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!