Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor bent lennék a...

Szüléskor bent lennék a feleségemmel, de vajon bírni fogom?

Figyelt kérdés
Mennyire kell mentálisan erősnek lenni? Szóval rengeteg durva horror filmet láttam, amik közbe nassoltam is. A vérrel a legkevésbé sincs bajom a menstruációs 1-2napjába nem szexeltünk, de a többibe igen. Azért volt még rendesen cucc és olyankor rendszeresen eléggé véres lettem és ezen sokat kacagtunk. Valamint most elkezdtem videókat nézni szülésekről. Hagyományosat és császárt is. Amikor kiemelték a babát rendesen mosolyogtam.

2023. máj. 2. 23:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
A fàjdalomcsillapìtónak is van mellèkhatàsa. Nem biztonsàgos a szülès bàrmely szakaszàban beadni. Sokszor mire kèri az anya, addigra kèső.
2023. máj. 4. 15:34
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, amit a 21 ír nem igaz, csak sok idióta, magát orvosnak nevezó kókler ezzel "érvel".

A valóság meg az, hogy nincs számottevő mellékhatása, ugyanis nem totál elbódítanak, csak segít, hogy ne érezd úgy, élve boncolnak, vagy ne akarj beledgleni az embertelen fájdalomba.

2023. máj. 5. 15:51
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem ahhoz kell mentális erő, hogy lásd, ami nincs - sok vér, etc. - hanem hogy ép ésszel kibírd, hogy a nő, akit szeretsz 3-5-10 órán át szenved, vinnyog, tekereg, próbál nem üvölteni a fájdalmaktól és te semmit nem tehetsz érte.

Persze, törölgeted a homlokát, szorítod a kezét, masszírozod ha kell, de ennyi, amúgy meg nézed, ahogyan kínlódik, jajgat, esetleg sír vagy könyörgög, hogy szedjék ki belőle a gyereket, különben belehal a fájdalomba.

2023. máj. 5. 15:55
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
És akkor a "szülés csodálatos". Hát persze, gyönyörű. Kb mintha megkínoznának, de tényleg nagyon szép élmény.
2023. máj. 5. 15:57
 25/25 anonim ***** válasza:
24-es igenis a szülés gyönyörű, a fájdalmakkal együtt is. :) az az érzés, mikor megláttam azt a pici gyönyörű babát, akit már 9 hónapja hordoztam, mikor rátették a mellkasomra, egyszerűen leírhatatlan. Abban a pillanatban elillant a szülés minden fájdalma. Fáj, veszettül, de megéri.
2023. máj. 6. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!