A szülést ki lehet bírni fájdalomcsillapító nélkül?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 19:21
1/16 anonim válasza:
Persze. Mindkettőt anélkül szültem. Hihetetlen , hogy micsoda erők tudnak felszabadulni a szülésnél. Vicces valahol, hogy egy kis hasfájásnál szenvedünk és fájdalomcsillapítót veszünk be, a szülést meg végigbírjuk anélkül:) Fantasztikus dolog!
2/16 anonim válasza:
Én hármat szültem fájdalomcsillapító nélkül. Nagyon idegenkedtem attól,hogy tűt szúrjanak a gerincembe, meg hogy szülés után még órákig ne kelhessek fel, ne dajkálhassam kedvemre a babámat. Nem bántam meg, persze volt egy-egy nehezebb óra, de kibírhatatlannak nem mondanám.
3/16 anonim válasza:
Persze, különben már kihalt volna az emberiség. :-)
4/16 anonim válasza:
18 órát vajúdtam, azt azért szívesen elfelejteném, a szülés nekem sokkal kevésbé volt fájdalmas, mint a vajúdás. Én sem kaptam(nem is kértem) semmilyen fájdalomcsillapítót, és 2 órával a szülés után mentem a picikémhez (talán túlzás, hogy mentem, inkább totyogtam :D ). Első baba, és varratom sem volt.
5/16 anonim válasza:
2x is kibirtam:)
Megcsinalom harmadszorra is!!!:)
7/16 anonim válasza:
Én is kibírtam, pedig nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.
8/16 anonim válasza:
Én is kibírtam. Még csak egyszer, de remélem, lesz még néhány. :)
9/16 anonim válasza:
csatlakozom. Egyrészt idő sem lett volna rá, féltem is a gerinc érzéstelenitestől, meg szerettem volna megmutatni saját magamnak, hogy kibírom. Azért nyilván más lenne a gyerek fekvése ha előtte napokig durva fájásaim lettek volna.
10/16 anonim válasza:
Kétszer kibirtam, viszont a harmadiknál már előre lebeszéltem az orvossal az érzételenítőt. Nem bántam meg,két óra mulva felkelhettem és ugyanúgy mentem a gyerekhez mint bárki más. A szúrás egyáltalán nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!