Mit csináljak? Annyira fáj a gátsebem hogy még fájdalomcsillapító mellett sem tudok csinálni szó szerint semmit.
Nekem akkor lett jobb, amikor már nem volt benne a varrat. Mondjuk nekem kívül nem felszívódó volt, azt amikor kiszedték, majdnem megcsókoltam a dokit. :)
De az Aloe First spray nekem is jó volt rá nagyon.
Felfújhatós úszógumit vegyetek (most úgyis szezon van, kapható), félig felfújt állapotban ülj rajta.
Jegelés+amikor pihensz, és fekszel, akkor magad alá egy eldobható pelenkázó alátét, és levegőztesd, amennyit lehet, úgy is gyorsabban gyógyul.
És kitartás!
Nekem is sokat javult, amikor kiszedték a varratokat, de összességében hónapok kellettek, és mire a szex is jó lett, az egy év volt... :o(
A baba "ára".
Azóta már szültem kettőt problémamentesen, és gátvédelemben, után a felépülés sokkal gyorsabb volt, szóval ne csüggedj, csak előre nézz, és közben a kicsid kárpótol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!