Segítség! Miért nem használ a fájdalomcsillapító?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem a 38. hetet. 2-3 órája folyamatosan menstruáció szerü fájdalmam van. A babám rengeteget csuklik. Vettem már be magnéziumot és fájdalomcsillapítót is és egyik sem használt!!! Miért nem???2010. aug. 29. 21:56
1/7 anonim válasza:
A folyamatosan az pontosan mit takar? Illetve mennyire erős?
2/7 anonim válasza:
A magnziumot nem kellett volna abbahagynod a 36. héten?
Nekem ez szülsének tűnik, hiába a fájdalomcsillapító :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek szünetek közte és pont úgy fáj mint menzeszkor :( dede abbahagytam a 36. héten csak most erösebb a fájdalom mint mikor keményedek (azt bírom még) és gondoltam elöször inkább magnéziumot veszek be, és csak végsö esetben fájdalomcsillapítót. Végül nem tudtam elkerülni a fcs-t de ígysem hat pedig eröset vettem be amit terheseknek is lehet...
tényleg ez már lehet szülés?
2010. aug. 29. 22:16
4/7 anonim válasza:
Igen, szerintem be kellene menned a kórházba.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok. Lehet szülés. Szerintem irány a kórház. Ha pedig mégse az, akkor legalább orvos látott. Írj majd hogy mi lett.
6/7 anonim válasza:
Szurkolok neked, hogy meglegyen a gyerkőc:D
És bocsánat, hogy nem a kérdésre ment a válasz, de jó olvasni ilyeneket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!