Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár magánban....

Programozott császár magánban. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Eddig minden ismerősöm azt mondta, a császár sokkal jobb és gyorsabb a felépülés és őszinte leszek, nekem szimpatikusabb és kiszámíthatóbb, mint a hüvelyi.

2023. ápr. 9. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
8%
Ledegradálás*
2023. okt. 25. 07:06
 72/77 anonim ***** válasza:
52%
Én nem vesznék össze egy eszetlennel.
2023. okt. 25. 12:20
 73/77 anonim ***** válasza:

57# Ja hát ő nem szült,nem hozta világra a gyerekét,császár se volt,terhes volt majd felszívódott. :D Érdekes,ugye?

73# Marha nagy kényelem,amikor ezen múlik az életetek a 35. héten például. Tényleg az.:) Reméljük soha nem lesz ekkora kényelembe részed.

2023. okt. 25. 20:15
 74/77 anonim ***** válasza:
Komolyan nektek fájdalmas lenne a kis hüvelyi kényelmi szülésetekkel azt mondani,hogy ő is szült?:D Hú de bántó lenne komolyan. Mintha egy lombikosnak mondanád,hogy te nem vagy kismama úgy,ahogy én,mert nem benned termékenyült meg... Ennyire unatkozni komolyan,eszetlenek. Senki nem írta,hogy nem lehet vélemény,de már kavarsz.:D Csak azt,hogy az ember kicsit gondolkozzon már el,egy közeli barátodnak ezt mondod szülés után elhiheted hogy marha szarul fog neki esni mégha nem is mutatja. Hiába ez az igazság,erre próbáltam rávilágítani,de ahhoz érteni kellene mondjuk. Engem nem sért a véleményed,de nem véletlen van az,hogy sokszor ide is kiteszik,hogy depressziósak,mert császárral sikerült,és hogy ő nem szült,mert ugye a társadalom ezt nyomatja. Lehet pont egy ismerősöd volt,akibe pont te rúgtál bele. Nem csodálkoznék.
2023. okt. 25. 20:28
 75/77 anonim ***** válasza:
0%

Hubammeg🤦🏻‍♀️

Ez már az alja..természetesen szültem 20 óráig vajudtam egy 4 kilós kislánnyal..igenis meg szenvedtem érte 🤷🏻‍♀️

Nem vagyok hajlandó egy begyepesedett beszűkült látókörű emberrel veszekedni🤪 szép napot🤭

2023. okt. 26. 04:47
 76/77 anonim ***** válasza:
Oké,amúgy sem ez a te kérdésed akkor. Pápá.
2023. okt. 26. 08:06
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

75-ös és te szerinted jobban megérdemled a gyereket, vagy mi?

Majd mikor 15 éves kamaszként rádcsapja az ajtót mindegy lesz melyik lukon jött ki ezt jegyezd meg.

Kizárólag neked fontos, hogy szenvedtél érte, senki másnak. Beleértve a gyerekedet.

2023. okt. 26. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!