Programozott császár magánban. Jó ötlet?
Figyelt kérdés
Eddig minden ismerősöm azt mondta, a császár sokkal jobb és gyorsabb a felépülés és őszinte leszek, nekem szimpatikusabb és kiszámíthatóbb, mint a hüvelyi.2023. ápr. 9. 00:21
61/77 anonim válasza:
60# Dehogyis, gondolom inkább kinyomták belőled bent,az nem szülés.:D El vagy tévedve. Tedd össze a két kis kezed,hogy nem a baba és a te életed miatt kellett császár. Gondolom anyaként is ennyire lehetsz csapnivaló,csak könyörgök ne ezt add át nevelésként.
62/77 anonim válasza:
Megnyugtatlak a lanyom a legjobb nevelést kapja de ha személyeskedésként bántás er megvédem magam és neki is ezt fogom tanítani🙂
63/77 anonim válasza:
Hagyd, ne etesd a trollt. Egyszer majd felvágják a hasát, mert mittudomén, kiveszik a méhét (anyámnak miómák miatt ki kellett venni 50 évesen), és akkor rájön, hogy természetes úton ő még könnyen megúszta, mert azzal a hasi sebbel, amivel felülni se tudsz fájdalom nélkül, ellátni egy babát, az mérhetetlenül nagyobb erőt igényel, mint egyszer pár órás szenvedéssel kitolni magadból (mondom ezt két természetes szüléssel a hátam mögött, igazából egyáltalán nem akkora truváj, hogy így verje a mellét miatta bárki is).
64/77 anonim válasza:
Persze,mert egy emberrel szembe megvédd magad ezért inkább leokádod és gyengének állítod be az összes ismerősöd,rokonod,a nőket,akik így szültek. Ledegradálsz mindenkit. Ez tényleg érték.:D Valóban.
65/77 anonim válasza:
Hiába is probalkoztok nem tudtok megbántani és hagy legyen már az embernek saját véleménye basszus
Tipikus magyar..ha más a vélemény mint másnak akkor már köcsög🤣 ahh Vegem az ilyen idióta buta embereken🤭
66/77 anonim válasza:
Az ilyen sötétek miatt tart itt a világ mint amilyen te vagy
67/77 anonim válasza:
Rólad inkább ne is beszéljük miss tökéletes😝
Pont az ilyenek miatt érett meg a világ a pusztulásra..és meg szaporodik🤦🏻♀️
68/77 anonim válasza:
Hiába pontoztok le és hiába ugrotok nekem szerintem az embernek lehet saját véleménye
Nektek ez..nekem az
Megengeditek hogy máshogy gondolkozzak mint ti?😄 Koszonom🫡
69/77 anonim válasza:
Nők anyák így összevesznek ezen....na ez a szégyen ahogy egymással beszéltek!
70/77 anonim válasza:
Egybol a támadás és a redegradalas megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!