Programozott császár magánban. Jó ötlet?
Figyelt kérdés
Eddig minden ismerősöm azt mondta, a császár sokkal jobb és gyorsabb a felépülés és őszinte leszek, nekem szimpatikusabb és kiszámíthatóbb, mint a hüvelyi.2023. ápr. 9. 00:21
41/77 anonim válasza:
40, nem felesleges, mert ez egy nagyműtét
42/77 anonim válasza:
Ettől még jogod lenne a tested felett rendelkezni... inkább fizetünk, mint hogy helyettünk döntsenek.
43/77 anonim válasza:
31es, ha fizet érte, akkor persze döntsön államiban is. De míg a császár kb négyszer annyiba kerül az adófizetők pénzéből, ne lehessen már válogatni.
44/77 anonim válasza:
43#-as. Ja,mert amit havonta tb-t levonnak abból aztán sokat látunk. :D Szerinted nem fizet az ember adót? Konkrétan gyerekkorom óta 1x kellett igénybe vennem a nagy ellátást. Úgyhogy igen,amit befizettem a 15 év alatt abból már igazán futná egy császárra is,mondom ezt úgy,hogy nem vagyok egyik párti sem és nem szerettem volna császárt,de muszáj volt. De én sajnálom az olyanokat is,akik kb. kiírják,hogy pszichésen rettegnek a hüvelyitől és hogy lehetne császár,vagy egyéb ok miatt császárt akarnak,és hiába dolgoznak x éve és fizetik bele a tb-t,el kell menjenek másfél milliót fizetni HA akarnak,de ha éppen a világ másik végén laksz,akkor hiába fizetnél,ha nincs a közelben magánklinika. Engem ezek megérintenek,ennyi.
45/77 anonim válasza:
Én megértem amit mondanak, csak azt nem értem hogy egy műtéttől hogy nem rettennek meg? Én a szüléstől nem félnék annyira mint a műtéttől ahol teljesen a kontrollunk nélkül zajlik minden. Szerintem ha pszichiátertől kérne az ember papírt, akkor biztos bevállalnák a kórházak is a császárt.
46/77 anonim válasza:
45#-ös ezt mondjuk én sem tudom.:D Én rettegtem az epiduráltól is amúgy, mondtam a terhesség vége felé a férjemnek,hogy semmiféleképpen nem szeretném,a császártól is féltem,nem akartam hasi műtétet,összenövéseket(pluszban a sulis időszakom alatt több császár alatt is voltam bent, tudtam mit hogy csinálnak alatta, és nem akartam),tudtam azt is,hogy marha fájdalmas a hüvelyi és hogy lehetnek mellette szakadások, komplikációk,de én attól még is kevésbé féltem, így készültem lélekben is,hogy én márpedig hüvelyi úton fogok szülni, utána sajnos nem így alakult, sürgősségi lett,agyalni se tudtam rajta mert azonnal kellett. De mindenki máshogy látja, éli meg, én megértem,aki ezt szeretné inkább, ezért is írtam,hogy jó lenne ha ez biztosítva lenne. Mondjuk baba szempontjából szerintem biztonságosabb mód a császár. 44# voltam
47/77 anonim válasza:
46, szerintem is mindkét eshetőségre készíteni kéne a kismamákat. Egyik szobatársam is sürgősségi császáros volt, én próbáltam neki segíteni h hogy viselje magát így műtét után mert hát ugye amit lehetett elolvastam erről az egészről, ő pedig nem is tudott semmit nagyonerről az egészről :o
48/77 anonim válasza:
Igen a felkészìtés tenylwg jó lenne..
Én sima szülésre készültem ,szoltqk hogy sajna ez nem ugy lesz ...
Másnap reggelig végig sírtam azt se tudtam mimeg hogy lesz megvoltam teljesen ijedve..
49/77 anonim válasza:
És természetesen szültem mivel az a szülés🤭😅
50/77 anonim válasza:
49. Gratulálok! Csak sajnos fejben elég éretlen vagy még a dolgokhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!