Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár magánban....

Programozott császár magánban. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Eddig minden ismerősöm azt mondta, a császár sokkal jobb és gyorsabb a felépülés és őszinte leszek, nekem szimpatikusabb és kiszámíthatóbb, mint a hüvelyi.

2023. ápr. 9. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

Egyénfüggő. Nekem az első hüvelyi szülés volt, reggel lett meg a baba, este már lépcsőztem.

Második császár, nem hatott megfelelően az érzéstelenítő, éreztem az egészet, altatni már nem nagyon volt idő. Utána begyulladt a seb, négy nap intenzív osztály. Visszamaradt hegérzékenység, heges méhfal, stb, minden időváltozásnál sírni tudnék. Nem szülök soha többet, az biztos, mivel már csak császárom lehetne, de ezt még egyszer nem csinálom végig az biztos.

De persze van akinek meg pont fordítva.

2023. ápr. 9. 13:19
 22/77 anonim ***** válasza:
100%

20#-as én is így vagyok mióta a császárom volt,nagy wc előtt nagyon fáj a hegem amíg nem sikerül wc-zni,plusz ovuláció idején is,meg van hogy csak úgy random,pl. front.

Egyébként nekem azok a vélemények nem relevánsak,akiknek csak az egyik féle volt. Ők ezt nem tudják megítélni. Nekem is császár volt,egy hétig majdnem bent kellett lennem más ok miatt,elég sok szobatársam volt,illetve sok emberrel beszélgettem bent. Nekem az amúgy elég furcsa,hogy akik bent voltak azok közül a császárosokat láttam a falat fogva menni,araszolva,stb. Amikor engem császároztak,volt két friss császáros is a szobában,akiknek a többedik volt már eü. ok miatt,mindketten azzal indítottak,hogy ők nem értik,hogy valaki hogy fizethet is ezért az élményért. Őszintén én sem értem,de mindenki más milyen,ha neki az jobb,miért ne,döntsön mindenki maga. A 6. napon kaptam egy utolsó újabb szobatársat,aki minimum 25 órás vajúdás után szült hüvelyi úton,repedt is,stb. Kb. 30 perc-1 óra után felpattant és úgy ellátta a babáját,hogy konkrétan csak lestem...mozgott,pörgött,fájdalomcsillapítót sem kért,mondta tök jól érzi magát,ellenben én már ott 6 napos voltam,de úgy ültem fel,úgy mozdultam,hogy azt hittem megbolondulok. Nem gondoltam azelőtt,hogy ez ennyire fáj,sose fájt még így semmi sem.

Egyébként az elég érdekes számomra,hogy nekem rokonok közül,kolléganők és barátnők közül is van,akinek az első 2 hüvelyi úton született,a harmadik császár pl.,de hogy egyhangúan mindegyikőjük azt mondta,hogy 100x inkább hüvelyi,mint a császár...és ezt úgy,hogy nagynéném a hüvelyinél konkrétan repedt,szakadt,rengeteg öltésre volt szükség,az egyiknek a méhe is úgy vérzett,hogy majdnem el kellett távolítani,20-30 órás vajúdás,volt közte olyan is,aki még egy év után is mondta,hogy érzi a helyét,és még így is ezt vallja mindegyikőjük. Egy olyat nem tudok az ismeretségembe,aki azt mondta,hogy inkább a császár. Ez azért nekem mindent elmond. Bár én nagyon szeretném,hogy a második hüvelyi lenne,ha egyszer szeretnénk még gyermeket,de nálam a nőgyógyász az eü. problémámra azt mondta,hogy leginkább program császár jöhet szóba,de azért bízok még benne,hogy hátha van rá mód. Mivel nem volt benne részem,így nyilván nem tudok véleményt mondani,mert mint írtam ennek így nincs alapja,csak az elmondottak alapján tudok véleményt formálni.

2023. ápr. 9. 14:28
 23/77 anonim ***** válasza:
29%

Hàt állami kórházban császar után lehet, hogy tényleg a falat kaparod. Én a Maternityn szültem és nem kapartam a falat. Bőven adtak fájdalomcsillapítót és nagyon profi volt aki műtött. 2 hét után már azt sem éreztem, hogy műtöttek. Császár utáni nap már elláttam a babát simán.

Nekem szép élmény volt. Ezerszer fizetem inkább újra, ha kell hitelből a következő gyerekre, mint hogy más kórházban henteljenek szét.

2023. ápr. 9. 15:45
 24/77 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem henteltek szét, nekem szép szülésélményem volt állami kórházban. A hegem is gyönyörű, a főorvos műtött :)
2023. ápr. 9. 16:21
 25/77 anonim ***** válasza:
27%
23as az igen,...a saját gyerekedtől vennéd el a pénzt(a hitellel) csak hogy neked könnyebb legyen?
2023. ápr. 9. 16:37
 26/77 anonim ***** válasza:
92%

#25 Az anya kényelme a baba kényelme is. Ez mind a hüvelyi, mind a hasi szülésre érvényes.

Kérdező, nem biztos, hogy a legjobb fórumon vagy ezzel a kérdéssel. Lépj be a Császárvonal facebook csoportba, ott pontosabban tudsz tájékozódni a császármetszésről.

2023. ápr. 9. 16:59
 27/77 anonim ***** válasza:
77%

De kiváncsi lennék aki írja a császárvonal csoportot fb n minden ilyen kérdéshez az ugyanaz az az illető e

Már pénzt kérhetne az oldal reklámozásáért :D

2023. ápr. 9. 17:11
 28/77 anonim ***** válasza:
100%
23#-as,Kaptam elég fájdalomcsillapítót,3x2-t hoztak minden nap,a császár estéjén pedig infúzióban is pluszban,még is brutális fájdalmam volt ezek ellenére is... Emellett nem egy hentes műtött,hanem akihez évek óta és a terhesség alatt is jártam magánorvosom volt(megyeszékhely,de nincs más szülészet,így mivel ő volt az ügyeletes,szerencsére ő csinálta). Gyönyörű a heg,a lelkét is kitette értem/értünk és még civilbe is többször bejárt hozzám míg bent voltam,hogy hogy vagyok,mi van velem(és nem a pénzért). Úgyhogy ez nem ettől függ,hogy ki csinálja,biztos az is persze,mert vannak kóklerek sajnos,de elhiheted,hogy ennél nagyobb kezekben én pl. nem is voltam,főleg úgy,hogy ismert engem és aznap csak is ő ismerte fel a problémát is,konkrétan az életünk neki köszönhetem,mert más hazazavart volna úgy,hogy elvérzek,sajnos. Egyéni,hogy kinek mekkora a fájdalomküszöbe,te államiban se vakartad volna a falat. Én örülök neki,ha valaki így viseli,de nem mindenki ilyen szerencsés. Volt hüvelyi szülésed is?Csakhogy van-e összehasonlítási alapod.
2023. ápr. 9. 18:28
 29/77 anonim ***** válasza:
100%
Ja,22#-es voltam.
2023. ápr. 9. 18:29
 30/77 anonim ***** válasza:
100%

22 olyan formában megtudom ítélni, hogy nekem a császár nem volt kellemetlen. Az eső nap volt rossz, a második se volt kellemes, de a 3 nap egész tűrhető volt. Mindenkinek más.

Anyámnak pl mind2 volt és így is q császárra szavaz.

2023. ápr. 9. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!