Hogyan lehet programozott császár?
Figyelt kérdés
Nem lehet orvost fogadni, és császárral szeretnék szülni. Milyen indok mellett van erre lehetőség?
Cukorbetegségem van, ami elvileg nem befolyásolja.
2023. jan. 18. 15:42
2/32 anonim válasza:
Van így is bőven orvos, akit le tud pénzelni, aki gyereket szeretne, szülni meg nem.
3/32 anonim válasza:
Odanyomsz egy 100-200e a dokinak h csaszart szeretnel. Aztan a 300e halapenzt (ami ugya mar nincs...)
4/32 anonim válasza:
Államiban pszichiátertől kell szakvélemény.
Magánban kérheted simán.
6/32 anonim válasza:
Magán kórház. Nekem Dunamedicalban volt.
7/32 anonim válasza:
Nem magankorhazakban csak indokolt esetben programcsaszaroznak. Engem pl a rossz helyen tapadt mehlepenyem miatt csaszaroztak 5honappal ezelott. Baratnomet cukorbeteg volt terhessege alatt de nem az miatt lett programcsaszara. Ha megteheted menj magankorhazba. :) Ha nem “kitolod”. Orulj hogy semmi nem indokolja a programcsaszart. :)
8/32 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy a mai világban miért kell valakinek azért magyarázkodni, hogy szeretne ott lent egyben és varratmentes lenni. Ugyan úgy imádni fogom a gyermekem, mint aki természetesen szült. Nem mindenki egy ősanya hogy minden áron természetesen szeretne szülni. Ha van lehetőségem az egyszerűbb utat választani, nem vagyok saját magam ellensége.
2023. jan. 18. 15:55
9/32 anonim válasza:
"Ha van lehetőségem az egyszerűbb utat választani, nem vagyok saját magam ellensége."
Azért nézz utána a császározás utáni gyógyulásnak.
10/32 anonim válasza:
Orvosilag nem egyszerűbb út, és jelenleg még mindig rizikósabbnak számít, mint a hüvelyi. Ezért nem vállalják sok helyen.
És persze költségek téren is drágább, tehát az állam nem fogja finanszírozni, csak ha indokolt.
Válasz: magán vagy valamilyen orvosi (kamu)indok amiért indokolt a császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!