Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet programozott...

Hogyan lehet programozott császár?

Figyelt kérdés

Nem lehet orvost fogadni, és császárral szeretnék szülni. Milyen indok mellett van erre lehetőség?

Cukorbetegségem van, ami elvileg nem befolyásolja.

2023. jan. 18. 15:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Maganklinika
2023. jan. 18. 15:42
 2/32 anonim ***** válasza:
10%
Van így is bőven orvos, akit le tud pénzelni, aki gyereket szeretne, szülni meg nem.
2023. jan. 18. 15:43
 3/32 anonim ***** válasza:
4%
Odanyomsz egy 100-200e a dokinak h csaszart szeretnel. Aztan a 300e halapenzt (ami ugya mar nincs...)
2023. jan. 18. 15:44
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

Államiban pszichiátertől kell szakvélemény.

Magánban kérheted simán.

2023. jan. 18. 15:45
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
Magán kórház
2023. jan. 18. 15:47
 6/32 anonim ***** válasza:
86%
Magán kórház. Nekem Dunamedicalban volt.
2023. jan. 18. 15:50
 7/32 anonim ***** válasza:
49%
Nem magankorhazakban csak indokolt esetben programcsaszaroznak. Engem pl a rossz helyen tapadt mehlepenyem miatt csaszaroztak 5honappal ezelott. Baratnomet cukorbeteg volt terhessege alatt de nem az miatt lett programcsaszara. Ha megteheted menj magankorhazba. :) Ha nem “kitolod”. Orulj hogy semmi nem indokolja a programcsaszart. :)
2023. jan. 18. 15:52
 8/32 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy a mai világban miért kell valakinek azért magyarázkodni, hogy szeretne ott lent egyben és varratmentes lenni. Ugyan úgy imádni fogom a gyermekem, mint aki természetesen szült. Nem mindenki egy ősanya hogy minden áron természetesen szeretne szülni. Ha van lehetőségem az egyszerűbb utat választani, nem vagyok saját magam ellensége.
2023. jan. 18. 15:55
 9/32 anonim ***** válasza:
79%

"Ha van lehetőségem az egyszerűbb utat választani, nem vagyok saját magam ellensége."

Azért nézz utána a császározás utáni gyógyulásnak.

2023. jan. 18. 15:57
 10/32 anonim ***** válasza:
93%

Orvosilag nem egyszerűbb út, és jelenleg még mindig rizikósabbnak számít, mint a hüvelyi. Ezért nem vállalják sok helyen.

És persze költségek téren is drágább, tehát az állam nem fogja finanszírozni, csak ha indokolt.

Válasz: magán vagy valamilyen orvosi (kamu)indok amiért indokolt a császár.

2023. jan. 18. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!