Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet programozott...

Hogyan lehet programozott császár?

Figyelt kérdés

Nem lehet orvost fogadni, és császárral szeretnék szülni. Milyen indok mellett van erre lehetőség?

Cukorbetegségem van, ami elvileg nem befolyásolja.

2023. jan. 18. 15:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok az előnyével és hátrányával is.
2023. jan. 18. 16:02
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kerdezo! Volt mar szulesed? Volt mar csaszarod? (Mutet). Lehet,hogy abban a pillanatban a szulesnel nem szenvedsz,de a csaszarmetszes egy mutet ami elegge sok fajdalommal ,nehez felepulessel jar! 2006-ban, es 2022 agusztusaban volt csaszarmetszesem es orultem volna ha a masodik sima szules mert orjito sebfajdalom,es migrenes fejfajas volt…
2023. jan. 18. 16:04
 13/32 anonim ***** válasza:
10%
Elvileg se állami se magán intézményben nem választható a császármetszés. De, ha orvosi javaslat van rá, akkor megcsinálják.
2023. jan. 18. 16:07
 14/32 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk mi lenne, ha egyszerűen köntörfalazás nélkül megkérdeznéd a terhesgondozáson az orvostól?

Hidd el, az orvosok jobban szeretik az egyenességet, mint mikor mindenféle baromságra hivatkozva próbálnak a nők császárt kikönyörögni.

2023. jan. 18. 16:10
 15/32 anonim ***** válasza:
49%

Nekem is volt császárom és igen szerintem is ez a könnyebbik út. Semmi extra nem volt utána. A műtét napján még fájt igen baromira, de másnaptól kutya bajom nem volt. Onnantól egy darab fájdalomcsillapítót nem kellett bevennem, el tudtam látni magam és a gyerekem mindem segítség nélkül is. Kórházból hazaérve egyből neki álltam takarítani. Hagyjuk már ezt, hogy császár után kötelező szenvedni meg magadat sajnáltatni. Ez ma már egy rutin műtét, 48 órával utána haza is engednek. Az orvosok és a nővérek se kerítenek ennek nagy feneket.

Kérdező, azt tudod csinálni, hogy magánba jársz gondozásra és megkéred a dokit, hogy írjon egy szakvéleményt, ami szerint indokolt a császármetszés. Az már az ő dolga, hogy hogyan fogalmazza meg.

2023. jan. 18. 16:10
 16/32 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem, hogy a mai világban miért kell valakinek azért magyarázkodni, hogy szeretne ott lent egyben és varratmentes lenni.

Valóban okkal esztétikusabb egy szétvágott hasfal..szexi leszel bikiniben:-D

2023. jan. 18. 16:11
 17/32 A kérdező kommentje:
És én nem fogom szégyellni, hogy egy gyermeknek adtam életet 16-os. A férjemet biztos nem fogja zavarni, más véleménye meg pont nem érdekel :) a szexuális életünk fontosabb mint egy vágás a hasamon.
2023. jan. 18. 16:15
 18/32 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, mennyire alaposan tájékozódtál a császármetszésről? Tisztában vagy a rehabilitáció menetével és a lehetséges szövődményekkel? Császármetszéssel is lesz varratod, méghozzá a méheden.

Teljesen rendben van, ha császármetszéssel szeretnél szülni. De ahhoz, hogy felelős döntést tudj hozni, kérj felvilágosítást mind a hüvelyi, mind a hasi szülésről. Mind a kettőnek megvannak a veszélyei. Beszéljétek át az orvossal, hogy a Te esetedben melyik a biztonságosabb út. Sajnos nem olyan egyszerű, hogy császár=biztonság.

2023. jan. 18. 16:21
 19/32 anonim ***** válasza:
91%

14-es vagyok.

Egyébként abban azért igaza van az utolsónak, hogy nem árt megfelelően tájékozódni. Engem (meg a legtöbb orvost sem) érdekli, hogy császárt akarsz, de szerintem a laikusok kicsit túlértékelik a hüvelyi szülés lehetséges szövődményeit és alulértékelik a császármetszését.

Igen, rutin műtét, de azért akadhatnak gondok. És talán nem is a korai szövődmények azok, amik meglepik a nőket, hanem a későiek.

Mondjuk ha nem egy gyermeket tervezel, hanem többet, akkor már nem mindegy a dolog.

De ha mindenképp azt akarsz, akkor gyakori helyett mondom, kérdezd meg egyenesen az orvost és kész.

2023. jan. 18. 16:25
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

#15 Nekem viszont összenövéseim lettek. Ez a második szülésnél okozott problémát, amikor előbb szét kellett szedegetni a belső szerveimet, hogy hozzáférjenek a gyerekhez. Utána meg az egyik vérzés nem állt el. Másnap újra fel kellett nyitni mindent, mert az egész hasüreget elöntötte a vér.

Ez az egész megelőzhető lett volna, ha az első császár után szólnak róla, hogy van olyan, hogy hegmasszázs és azt fontos csinálni.

2023. jan. 18. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!