Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár magánban....

Programozott császár magánban. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Eddig minden ismerősöm azt mondta, a császár sokkal jobb és gyorsabb a felépülés és őszinte leszek, nekem szimpatikusabb és kiszámíthatóbb, mint a hüvelyi.

2023. ápr. 9. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
100%
Csak császárral szültem (sürgősségi), de nekem annyira jó élmény volt és gyors felépülés, hogy ha lenne még egy gyerekem (mondjuk nem lesz) és választhatnék, tuti császárt választanék.
2023. ápr. 9. 08:33
 12/77 anonim ***** válasza:
76%

Nekem eü probléma miatt császár kellett, és fog kelleni a jövőben. Nem erőltethetem magam, tehát nekem az egész életem abból áll hogy figyeljek magamra. Volt egy csaj neki sürgős császár volt. Ki volt bukva nagyon fájt a műtét után. Nekem is fájt, de én a baba érkezésével törődtem így ez csillapította.

Szerintem nem vállalnak csak úgy magánban műtétet, biztos kell valami indikáció vagy orvosi papír. Nekem legalábbis államiban kellett bemutatni szakvéleményt. Ez egy nagy műtét. Nem olyan mint mondjuk egy seb összevarrás, hanem ide komoly indok kell. Kérdezd meg a magán klinikát

2023. ápr. 9. 08:54
 13/77 anonim ***** válasza:
62%

Nekem vágás nélküli hüvelyi volt, és szenvedtem mint a kutya. Hosszú és fájdalmas volt a vajúdás, és az elnyúlt kitolás miatt eléggé sok vért veszítettem.

A mellettem lévő császáros anyuka aki egyébként akkor tipegett be császárra amikor én már 9. órája kínlódtam, meg láthatóan gyorsan megrázta magát. Szóval ember és szülés függő.

2023. ápr. 9. 08:55
 14/77 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok. Ne hidd azt hogy ez nem fáj. Ez utána fáj, meg alig tudsz kényelmesen szoptatni. Az első pár nap séta nagyon durva. De egy hét után már nem fáj. Addig pedig gondoskodj magadrol, a babarol, stb. Nem egyszerű
2023. ápr. 9. 08:56
 15/77 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a gátsebem hetekig fájt utána úgy, hogy ülni sem tudtam..
2023. ápr. 9. 08:56
 16/77 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer szültem természetes úton, mindkettő esetében még aznap kicsit fáradt voltam, egyébként mintha nem is történt volna semmi, csak ott volt egy kisbaba mellettem. Másodszorra gátvédelemmel szültem, nem volt seb, konkrétan tényleg semmit nem éreztem már, csak volt rajtam egy betét, kb mintha menstruálnék.

Az első babámmal a szobatársam a kórházban szintén természetes úton szült, szerencsétlen alig mozgott, éppen a mosdóig el tudott csoszogni meg vissza. Őt ez eléggé megviselte, kicsit rosszul is éreztem magam, hogy én meg ott pattogok mellette, mintha az orrába dörgölném, hogy nekem mennyivel jobb.

A második babámmal császáros anyuka volt mellettem, hát rá sem mondhatnám, hogy nem viselte meg a dolog, első éjszaka alig tudta ellátni a babáját, második éjjel is a csecsemősöknek kellett jönni segíteni. Később nyilván belejött, de azért a hasi seb sem egyszerű.

Szóval lutri az egész. Van, aki császár után is olyan, mint én voltam természetes szülést követően, más meg zombi akkor is, ha semmi beavatkozás nincs. A szülés mindenhogy fáj és nehéz, és előre nem tudhatod, neked melyik út lenne a könnyebb. De ha megnyugtatna a kiszámíthatóság, tervezhetőség, akkor a császár sem ördögtől való. Pszichiátertől kell papírt vinni, ha egészségügyi alapja nincs, és akkor magánban simán megcsinálják.

2023. ápr. 9. 09:12
 17/77 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogy éli meg. Nekem 2 hüvelyi volt, könnyű szüléseim voltak, a 2. Után már aznap "szaladgáltam". Sok császárost láttam a kórházban, a szobatársaim mind császárosak voltak, mindegyik azt mondta, örüljek, hogy nekem nem lett császár. Az egyiknek volt hüvelyi is. Ő is a normál szülésre voksolt. És valóban, nézni is rossz volt a fájdalmukat még a 3. Napon is. Én inkább vállalnék még 3 hüvelyi szülést, mint 1 császárt, de tényleg mindenki máshogy éli meg. Akinek szörnyű volt a normál, persze, hogy előnyben reszesíti.
2023. ápr. 9. 09:13
 18/77 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az volt tervben (Maternity) végül 2 nappal korábban elindult magától, de császárt szerettem volna, így 1.5 óra alatt megvolt a gyerek. Nálam nem lett semmi szövődmény így állítom neked szép emlék marad. Eszemben nincs hüvelyi úton szülni, sajnos anyukám az élő példa, hogy a szülései miatt inkontinencia alakult ki nála (most műtötték közel a 60-hoz, de évtizedeket szenvedett betétekkel minden nap) , illetve a mai napig gondjai vannak (megperedt a méhszáj, emiatt több babát elvesztett sajnos később, mivel az orvos kikönyökölte belőle a tesómat). Szóval no hüvelyi szülés én testközelből csak a nyomorúságos oldalát tapasztaltam.
2023. ápr. 9. 09:37
 19/77 anonim ***** válasza:
90%

Persze ezt az hiszi akinek köze sincs a császárhoz..

Imadom mikor azt mondják az milyen egyszerű hatnem b+.Még a lábamat is a férjem mosta hogy azzal is jobb legyen...

Most lesz a 2.császárom remélem hamar felépülök,de szerintem.ez nem.egyszerűbb mint ahüvelyi.

Az se piskóta az 10000% de az úgy szülő nők azt mondják az akkor nagyon rossz és utána nem sokáig ..

2023. ápr. 9. 09:52
 20/77 anonim ***** válasza:
100%
Igen utolsó. Plusz hónapokig érzed a heged. Ha front érzékeny vagy, akkor meg örökre, mindig bele nyilall nekem is a fájdalom. Az összenövések pedig a műtött személyek 90 százalékánál megtalálhatóak. Nekem is tuti h van mert néha néha megérzem ha kakilnom kell majd..szúró érzést érzek a vágás helyén, amikor rendeződik a nagy dolog.
2023. ápr. 9. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!