Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár magánban....

Programozott császár magánban. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Eddig minden ismerősöm azt mondta, a császár sokkal jobb és gyorsabb a felépülés és őszinte leszek, nekem szimpatikusabb és kiszámíthatóbb, mint a hüvelyi.

2023. ápr. 9. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
94%

30# igen, ezért szubjektív,100-ból 50 embernek szuper volt,a másik 50-nek meg borzasztó. Nem tudni kérdező,hogy te melyik csoportba fogsz tartani,ezt majd akkor ha belemész. Neked kell eldöntened, simán lehet,hogy jól fogod viselni,de az is lehet,hogy azt mondod,hogy soha többet. Én amúgy államiban is behoznám,hogy hadd döntsön erről a kismama,hogy hogyan szeretné.

22# voltam

2023. ápr. 9. 20:56
 32/77 anonim ***** válasza:
100%
Igen a saját érdekem miatt vennék fel hitelt ha kell. Nekem is csak egy életem van, nem leszek nyomorék egy gyerek miatt, pláne ha jó kezekben ez elkerülhető. Mivel nem csak meg szülni, hanem utána baromira el is kell látni a babát és nem mindegy, hogy milyen állapotban leszek, mert apjuk visszamegy melózni én meg szívok a műtét miatt fél évet, vagy csak 2 hetet.
2023. ápr. 9. 20:57
 33/77 anonim ***** válasza:
89%

Magánklinikán szültem programozott császárral. Amióta az eszemet tudom, rettegtem a természetes szüléstől. Anyukámnak nehéz szülése volt velem, amit sokszor elmesélt, gondolom ez is és a sok borzalmas sztory is ráerősített nálam erre.

Nem vagyunk gazdag emberek, amikor kiderül, hogy teherbe estem, onnantól minden hónapban tettünk félre, hogy ki tudjuk fizetni a magánklinikát. De életem legjobb döntése volt.

Talán azért is, mivel én alapból a császárra készültem, nagyon jól éltem meg az egészet és hihetetlenül gyorsan felépültem. Semmi rosszat nem tudnék írni.

Nem mellesleg az is csodálatos volt, hogy a férjem végig velünk lehetett a műtét napján és utána is 2 napig, az első pillanattól kezdve. Neki is nagyon jó élmény volt, azt mondja a 2.babánál sem csinálnánk másképp semmit.

2023. ápr. 11. 09:14
 34/77 anonim ***** válasza:
100%
33# akkor nem kellett orvosi indikáció, hanem kifizetted és megcsinálták a műtétet?
2023. ápr. 11. 09:33
 35/77 anonim ***** válasza:
100%
34-es, nem, nem kellett. Bár kérdezte az orvos, hogy miért szeretném így. Elmondtam neki a félelmeimet, átbeszéltünk mindent. Elmondta a császár kockázatait is.
2023. ápr. 11. 10:20
 36/77 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is vállalnak,ha komplikáció lép fel?Ha korábban jön pl. a pici? Vagy a kismamának lép fel bármi gond,toxaemia,vagy bármi? Vagy ilyenkor elküldenek tovább? Mert ugye ezek bármikor előfordulhatnak azért kérdem, általában nem így készül az ember.
2023. ápr. 11. 10:34
 37/77 anonim ***** válasza:
100%
35# köszi.
2023. ápr. 11. 10:37
 38/77 anonim ***** válasza:
100%
36, szerintem akkor átviszik klinikára a kisbabát ha valami baj van, ezek nagyvárosi intézmények pl budapest, pécs, ott vannak koraszülött intenzív osztályok
2023. ápr. 11. 10:38
 39/77 anonim ***** válasza:
100%
33-as vagyok. a SOTEra vittek volna, ha bármi gond van. Ezt el is mondják előre. Mindenről tájékoztatnak.
2023. ápr. 11. 10:43
 40/77 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, teljesen rendben van, hogy így érzel. Nyugaton a legtöbb országban ez nem lenne kérdés, ott választhat a kismama. Csak nálunk kerítenek ennek ekkora feneket (fölöslegesen).
2023. ápr. 11. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!